Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE YAPILAN KASITLI İFTİRAYI KINIYORUZ

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE YAPILAN KASITLI İFTİRAYI KINIYORUZ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu yazılı açıklamada; Türk Silahlı Kuvvetlerine yapılan kasıtlı çirkin iftirayı şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

"CHP Diyarbakır milletvekili Sezgin Tanrıkulu, cezaevinde bulunan HDP li Selahattin Demirtaş ve TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı yaptıkları açıklamalarda TSK nın PKK ya karşı kimyasal silah kullandığını belirterek iftirada bulunup, çamur atmışlardır.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE İFTİRA ATAN ALÇAKLAR

Son zamanlarda Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Güçlerimiz tarafından yapılan başarılı operasyonlarla, üst düzey idarecileri ve tetikçilerinin sarı torbaya girmelerinden çok rahatsız olanlar, çareyi, Türk milletinin ve devletinin göz bebeği ve Peygamber ocağı olan, şerefli Türk Ordusunun askerlerini hedef alarak, alçakça iftiralarda bulunup, çamur atmaktadırlar.

Son zamanlarda geliştirilen ve dünyada söz sahibi olan milli ve yerli silahlar bunların iyice kimyalarını bozmuştur. Korkut ve Tayfun silahları da akıllarını almıştır.

VATAN HAİNLERİNİN BORAZANLIĞINI YAPANLAR

Bunlardan en ileri gidenleri ve vatan hainlerinin borazanlığını yapanlardan CHP Milletvekili Sezgin Tankıkulu, cezaevinde olan HDP’li Selahattin Demirtaş ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı’dır. Bunlar her seferinde koro halinde Türk Milletinin, Türk Devletinin ve Türk Askerinin aleyhinde olup, çeşitli iftiralarda bulunmaktadırlar. 

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ DÜNYANIN EN MERHAMETLİ VE ŞEFKATLİ ORDUSUDUR

Türk Silahlı Kuvvetleri dünyanın en merhametli ve şefkatli ordusudur. Karşısında kendisine kurşun sıkanlara dahi, merhamet edip, yarasını sarıp, tedavi edip, himayesinde olduğu sürece misafir edip, yediğinden ve içtiğinden ikramlarda bulunup sonra yetkililere teslim etmektedirler. Kendisini tüm dünyaya ispatlamış bir şanlı ordu bulunmaktır. Dün de böyleydi, bugün de böyle inşallah yarın da böyle olacak. Tarihi şan ve şerefle dolu olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin Dünyanın en şefkatli ve merhametli ordusu olduğunu kalp gözü kör olan ve vatan hainleri göremezler. Bunların gözleri bölücü terör örgütlerini, iç ve dış destekli Türk Milletinin ve Devletinin düşmanlarını görürler. Onlara yaranmak için her türlü iftira ve çirkefliklerde bulunurlar. Bu vatan hainlerini, sevenlerini, destekleyenleri ve uzantılarını şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTLERİNE KARŞI YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

Güvenlik güçlerimiz tarafından, bölücü terör örgütlerine ülkemizin genelinde ve yurtdışında ülkemizin güvenliği için yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz.

Şu an görevi başında bulunan tüm güvenlik güçlerimize de, Cenabı Allah yardım etsin. Her türlü kaza ve belalardan korusun. Ayaklarına taş değdirtmesin.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



22.10.2022


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır