Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ, MERSİN MEZİTLİ’DE POLİS EVİNE YAPILAN TERÖR SALDIRINI KINADI

VATAN HAİNLERİNİ VE DESTEKÇİLERİNİ ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ

Mersin’in Mezitli ilçesinde lüks otomobille Tece Polisevi önüne gelen iki kadın PKK lı terörist, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemiş,  açılan ilk ateş sırasında 2 polis memuru yaralanırken, çıkan çatışma sonucu yaralanan iki kadın terörist, sırt çantasında taşıdıkları bombalar ile kendilerini patlatmıştır, Yaralı polislerden Sedat Gezer kaldırıldığı hastanede şehit olurken, çatışma ve patlama sırasında 3 vatandaşımız da hafif şekilde yaralanmıştır.

 

TERÖRİSTE GAZETECİ DENMİŞ

Mersin in Mezitli ilçesinde polisevine saldırı gerçekleştiren iki kadın terörist, sırt çantalarındaki bombayla yakalanacaklarını anlayınca intihar etti. Bir polis memurunu şehit eden teröristlerden birinin Zozan Tolan kod adlı Dilşah Ercan olduğu belirlendi. O teröriste, CHP nin özgürlük istediği ve gazeteci denildiğini basından üzülerek ayrıca öğrenmiş bulunuyoruz

ACILI YÜREKLERİMİZE YİNE ATEŞ KORU DÜŞMÜŞTÜR

Mersin’in Mezitli ilçesinde lüks otomobille Tece Polisevi önüne gelen iki kadın PKK lı terörist, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemiş,  açılan ilk ateş sırasında 2 polis memuru yaralanırken, Yaralı polislerden Sedat Gezer kaldırıldığı hastanede şehit olurken, çatışma ve patlama sırasında 3 vatandaşımız da hafif şekilde yaralanmıştır. Mersin’in Mezitli ilçesinden gelen hain terör saldırısında, Polis memurumuz Sedat Gezer’in şehit olduğu haberini çok büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Acılı yüreklerimize yine ateş koru düşmüştür. Acılı yüreklerimiz bir daha yanmıştır. Nüfusuna göre en çok şehit veren bir ilçe olarak, şehit polis memurumuza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk milletine, Emniyet Teşkilatına başsağlığı, yaralı polis memurumuza ve sivil vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

TERÖR SALDIRILARINI ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ

Her fırsat kalleşçe ve kahpece arkadan saldırıp, güvenlik güçlerimizi şehit edip, gazi eden ve masum sivilleri acımasızca katleden, devletimize ve halkımıza maddi ve manevi zarar veren eli kanlı katiller olan, bölücü terör örgütü PKK’yı, uzantılarını, destekçilerini, sevenlerini ve sempati duyanları şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

Güvenlik güçlerimiz tarafından ülkemizin içerisinde ve dışında yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Türkiye’nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız.

İDAM YASASI GETİRİLMELİ VE HEMEN UYGULANMALIDIR

Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar idam yasasının tekrar getirilmesi ve hemen uygulanması için gayret edip devamlı girişimlerde bulunduk. Bu gün de idam cezasının getirilip hemen uygulanması için de savunmaya daha çok devam edeceğiz. Vatan hainlerini cezaevlerinde beslemeyip, daha fazla masraf yapmaya da gerek yoktur.

Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır. Bu işi sulandırmadan, NATO ne der, Avrupa ne der, ABD ne der, içimizde vatan hainleriz ve destekçileri ne der, deyip milletimizin büyük çoğunluğun istemiş olduğu idam yasası bir an önce getirilip, hemen uygulanmalıdır. Dünya kamyonu ve içimizdeki ikiyüzlü münafıklara karşı halkoyuna gidilmelidir. Halkın iradesi ve tercihi ile yapılmalıdır.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



28.09.2022


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır