Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GÜNEYDOĞU GAZİSİ HÜSEYİN ÖZLÜK VE EKİBİ, DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Ankara’da ikamet eden, Güneydoğu Gazisi Hüseyin Özlük, Şehit eşi Leman Ekici, Şehit ve Gazi yakınları Serap Yılmaz, Gülseren Şengül, Tülay Aydın ile birlikte Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Güneydoğu Gazisi Hüseyin Özlük ile birlikte gelen misafirlere dernek hakkında ve yapmış olduğu faaliyetler hakkında kısa bilgiler verdi.

 

Güneydoğu Gazisi Hüseyin Özlük ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi nüfusuna göre en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçedir. Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneğinin başarılı çalışmalarını yakından takip edip, takdir ile karşılıyoruz. Çubuk ilçesini de farklı kılan, değişik çalışma ve faaliyetlerin yapılması ile ön plana çıkmıştır. Dernek Başkanımız Sayın Zeki Avan’ın çok emeği bulunmaktadır. Şehitlerimiz, gazilerimiz ve ailelerimiz adına yapmış olduğu hayırlı hizmetlerinden dolayı çok teşekkür eder, başarılarının devamını temenni ederiz. Bizleri güzel bir şekilde karşılayıp, misafir etmelerinden dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyoruz, dedi.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan’da yapmış olduğu konuşmasında: Güneydoğu Gazimiz Sayın Hüseyin Özlük komutanımız ile çok uzun seneler öncesine dayanan dostluğumuz olup ve birlikte şehitlerimiz ailelerimiz, gazilerimiz, özlük hakları ve terör olaylarını kınama çok önemli faaliyetlerimiz olmuştur. Kendini bu yola adamış bir gönül insanıdır. Bu günde kalabalık bir heyet ile derneğimizi ziyaret etmesi bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Güneydoğu Gazimiz Sayın Hüseyin Özlük komutanımız, Şehit aileleri ve gazilerimizin sorunları ve bazı konularda eksik olan özlük hakları ile ilgili yeni çok kapsamlı bir çalışması vardır. Yapmış olduğu bu çalışmalar hakkında bilgiler verip,  istişarelerde bulunmaya gelmiştir. Yapmış olduğu çalışlalar çok kısa zaman içerisinde T.B.M.M. Öneriler halinde verilecektir. Kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz, dedi.

 

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Güneydoğu Gazisi Hüseyin Özlük’e Türk Bayrağı ve Şehit panosu hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARIN DERNEĞİ



04.03.2022


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır