Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK KAYMAKAMI ADEM KELEŞ’İ ZİYARET EDİLDİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından, Çubuk İlçe Kaymakamı sayın Adem Keleş makamında ziyaret edildi.

Ziyaret, Dernek Başkanı Zeki Avan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Babası Ahmet Şahin, Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, İlçe Kaymakamı sayın Adem Keleş’e derneğin yapmış olduğu ve yapacağı faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: “Sayın Kaymakamım, salgın hastalığı nedeniyle biraz ara vermiş olduğumuz faaliyetlerimize tekrar kaldığımız yerden devam ediyoruz. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi evlerinde ziyaret etmekteyiz. Aile ziyaretlerimizi sosyal medya üzerinde paylaşımlar yapmıyoruz. Ziyaret etmiş olduğumuz ve bizleri ziyaret eden resmi kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının sosyal medyada paylaşımlarını yapıyoruz. Şuan ziyaretlerimiz ve faaliyetlerimiz devam etmektedir. Şehit ailelerimize ve gazilerimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve yapmış olduğunuz aile ziyaret ve desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Her zaman bizlerin yanında oldunuz. ”dedi.

Çubuk İlçe Kaymakamı Adem Keleş de yapmış olduğu konuşmasında: “Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Yönetimi kurulu üyelerine tarafından yapılan bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.  Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin şehit aileleri ve gazilere yönelik yapmış olduğu faaliyetlerini yakından takip edip, takdir ediyoruz. Şehit aileleri ve gazilere kapımız sonuna açıktır. Devlet olarak her zaman yanlarında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Şehit ailelerimiz ve gaziler bizlerin baş tacıdır.” dedi.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk İlçe Kaymakamı Adem Keleş’in fotoğrafının bulunduğu gazi duvar saati ve Türk Bayrağını hediye etti.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARIN DERNEĞİ



03.03.2022


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır