Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR ZİYARETLERİ

Çubuk Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Belediye Başkanı tarafından Çubuk İlçesinde ikamet eden şehit ailelerinin evlerine iftar açmaya eşleri ile birlikte katıldılar.

Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hacı CELEBİ ve Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit Babası ve Kıbrıs Gazisi Ramazan GERGİN’in evine iftar açmaya eşleri ile birlikte katıldılar.

Dernek Başkanı Zeki AVAN iftar ziyareti nedeniyle yapmış olduğu açıklamada; Çubuk Beleyesi tarafından organize yapılan, her şehit ailesinin evine bir belediye meclis üyesinin eşi ile birlikte akşam iftar açmaya katılması şehit ailelerini memnun etmiştir, dedi.

Başkan Yardımcısı Sayın Hacı CELEBİ yapmış olduğu konuşma; Mübarek ramazan nedeniyle bütün belediye meclis üyelerimizle birlikte, şehit ailelerimizin evlerinde eşlerimizle birlikte iftar açmayı, onların birlikte olmayı ve hatırlarını sormak amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştirmiş bulunuyoruz, dedi.

Şehit babası ve Kıbrıs Gazisi Ramazan GERGİN’de yapmış olduğu konuşmada; Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hacı CELEBİ ve Dernek Başkanımız Sayın Zeki AVAN’ın böyle bir mübarek günde bizleri evlerimizde ziyaret ederek, iftar açmaları çok sevindirmiştir. Bu nedenle kendilerine çok teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



29/08/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır