Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
AKÇAKALE DE TERÖRİSTLERDEN ALÇAK SALDIRI: 3 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa nın Akçakale ilçesindeki sınır hattında teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu 3 askerin şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Suriye sınırında yer alan Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi 3 üncü Hudut Alay Komutanlığına bağlı Gültepe Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde yaşandı. Askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından sınır hattındaki menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcı (EYP) patlatıldı. Sınır hattındaki güvenlik duvarının da yıkıldığı patlamada Teğmen Murat Alyakut, erler Enes Koç ile Ertuğrul Ulupınar şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. Yaralı asker Akçakale Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

ACILI YÜREKLERİMİZE YİNE ATEŞ KORU DÜŞMÜŞTÜR

Şanlıurfa nın Akçakale ilçesindeki sınır hattında teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu 3 askerin şehit olduğunu çok büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Acılı yüreklerimize yine ateş koru düşmüştür. Acılı yüreklerimiz bir daha yanmıştır. Nüfusuna göre en çok şehit veren bir ilçe olarak, şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk milletine, Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, yaralı askerimize acil şifalar diliyoruz.

TERÖR SALDIRILARINI ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ

Her fırsat kalleşçe ve kahpece arkadan saldırıp, güvenlik güçlerimizi şehit edip, gazi eden ve masum sivilleri acımasızca katleden, eli kanlı katiller olan, bölücü terör örgütü PKK’yı, destekçilerini, sevenlerini ve sempati duyanları şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

Güvenlik güçlerimiz tarafından ülkemizin içerisinde ve dışında yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Türkiye’nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞ

 



09.01.2022


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır