Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK İMAM HATİP MEZUNLARI VE MENSUPLARI DERNEĞİ (ÇİMDER) ZİYARET EDİLDİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği sosyal faaliyetler çerçevesinde, Çubuk İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇİMDER) ziyaret edildi.

Ziyaret Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkan Zeki Avan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Babası Ahmet Şahin ve Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından Çubuk İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Dernek Başkanı Ahmet Karakuş ve Yönetim Kurulu Üyelerine dernek faaliyetleri hakkında kısa bilgi verip, görevlerinde başarılar diledi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Pandemi döneminde, İç İşleri Bakanlığının genelgesi ile ziyaret ve faaliyetlere ara verilmişti. Şu anda ziyaretler açık olduğu için, derneğimizi ziyaret edenlere iadeyi ziyaret ile yeni göreve başlayan, yeni göreve seçilenlere derneğimizin sosyal faaliyetleri çerçevesinde ziyaretler düzenleyip, derneğimiz hakkında bilgi veriyoruz. Bu ziyaretlerimizin bir amacı da, ilçemizde birlik, beraberlik, dayanışmayı ve kaynaşma ortamını sağlayıp, istişarelerde bulunmaktır. Sizlerin burada öğrencilere yönelik yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar takdire şayandır. Başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyoruz, dedi.

Çubuk İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Dernek Başkanı Ahmet Karakuş’ta yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin İlçe Teşkilatımızı ziyaret etmesi bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Derneğimiz ilçemizde öğrencilere yönelik olarak içerisinde 7.000 kitabın olduğu Kitap kültür kafeyi açmış, Okuma alışkanlığını kazandırmak, üniversiteye hazırlanan öğrencilere kurslar açmak, Diksiyon, Hitabet, Türkçe eğitimi, Arapça dil kursu, İngilizce Dil kursu, Osmanlıca Dil kursu ile yediden yetmişe Kur an-ı Kerim kursları verilmekte olup ÇİM-DER Söyleşileri ile okur-yazar buluşmaları gerçekleştirilmektedir.  İkramların ücretsiz olduğu Kitap kültür kafeyi bugüne kadar 55. 000 den fazla kişi ziyaret etmiştir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle Tekno Tasarım Kafe Projesi ile Gençlerimize Bilişim Eğitimi sunulmakta olup projeden 550 öğrenci katılmaktadır. Kodlama, Tasarım, Modelleme ve Senaryo eğitimleri İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülmektedir. Öğrencilerin kendi kültürümüze özgü Oyun yapma, kısa film ve animasyonların hazırlamasını öğrenirken, tüketici olmaktan üretici olması hedeflenmektedir.

Haftanın yedi günü açık olan kitap kültür kafemiz nezih ve huzurlu ortamıyla ilçe halkımıza hizmetine devam etmekte olup, herkesi bekleriz dedi.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Dernek Başkanı Ahmet Karakuş’a Şehitler panosu hediye edildi. Çubuk İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Dernek Başkanı Ahmet Karakuş’ta İmam Hatip Okullarının fotoğraflarının bulunduğu duvar saatini hediye etti.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



23.12.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır