Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
YAVUZ HALI AVM’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin sosyal faaliyetler çerçevesinde, İlçemiz Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarında bulunan Yavuz Halı AVM’ye teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Ziyaret Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkan Zeki Avan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Babası Ahmet Şahin, Ramazan Gergin ve Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk ilçe esnaflarımızdan, Yavuz Halı AVM sahipleri Ramazan ve Mustafa Yavuz, derneğimizin tadilatları yapılırken ve dernek olarak yapmış olduğumuz faaliyetlere maddi ve manevi destek vermişlerdir.

Ayrıca, Ülkemizde değişik zamanlarda meydana gelen sel baskınları, orman yangıları ve depremlerde, depremzedelere yönelik açılan yardım kampanyaları ile Ermenistan Azerbaycan savaşında, savaş mağdurlarına yönelik açılan kampanyalara bizim adımıza yüklü miktarda halı ve battaniye bağışında bulunmuşlardı. Bizleri hiçbir zaman boş çevirmediler.  

Bu nedenle hayırsever iş insanları Çubuk Yavuz Halı AVM sahipleri Ramazan ve Mustafa Yavuz’un yapmış oldukları maddi ve manevi destekler için teşekkür ziyaretine gelmiş bulunuyoruz. Allah yapılan tüm yardımlarınızı kabul etsin. Allah razı olsun. Allah işlerini rast getirsin. Derneğimiz böyle duyarlı hayırsever insanlarımızın desteği ile ayakta durmaktadır. Allah sayılarını artırsın, dedi.

Yavuz Halı Mobilya sahipleri Ramazan ve Mustafa Yavuz’da yapmış oldukları konuşmalarda:  Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından bizleri iş yerimizde ziyaret edip, şehitler panosu ile onurlandırmaları bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaret ve hediye etmiş oldukları manevi değeri çok büyük olan şehitler panosu için çok teşekkür ediyoruz.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin yapmış olduğu faaliyetleri yakından takip ve takdir ediyoruz. Manevi değeri büyük bir hizmet yapmaktadırlar. Başarılar temenni ediyoruz. Vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimize, Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, bedeninin bir parçasını feda eden gazilerimize sağlıklı günler diliyoruz. Bugün bizler burada rahat bir şekilde ticaret yapıp, evimizde huzurlu uyuyorsak, bunları şehit ve gazilerimize borçluyuz. Bu ülkede hep birlikte yaşıyoruz. Acı da bir, tasa da bir ve sevinçte bir olmalıyız. Herkes kendi imkânları ölçüsünde bu tür hayır kampanyalarına yardımcı olmalıdır. Yaralar sarılmalıdır. Bundan sonra da imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya devam edeceğiz, dediler.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



16.12.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır