Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK ABAD 1402 DERNEKLER FEDERASYONU ZİYARET EDİLDİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin sosyal faaliyetler çerçevesinde, Çubuk Abad 1402 Dernekler Federasyonu ziyaret edildi.

Ziyaret Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkan Zeki Avan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Babası Ahmet Şahin, Ramazan Gergin ve Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk Abad 1402 Dernekler Federasyonu  ve Üyelerine dernek faaliyetleri hakkında kısa bilgi verip, görevlerinde başarılar diledi.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Pandemi döneminde, İç İşleri Bakanlığının genelgesi ile ziyaret ve faaliyetlere ara verilmişti. Şu anda ziyaretler açık olduğu için, derneğimizi ziyaret edenlere iadeyi ziyaret ile yeni göreve başlayan, yeni göreve seçilenlere derneğimizin sosyal faaliyetleri çerçevesinde ziyaretler düzenleyip, derneğimiz hakkında bilgi veriyoruz. Ayrıca maddi ve manevi destek verenlere teşekkür ziyaretleri düzenleyip, derneğimizde de ziyaretçilerimizi kabul ediyoruz.

Bu ziyaretlerimizin bir amacı da, ilçemizde birlik, beraberlik, dayanışmayı ve kaynaşma ortamını sağlamaktır, dedi.

Çubuk Abad 1402 Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Uluağaçlı’da yapmış olduğu konuşmasında: Federasyonumuzu ziyaret eden, Dernek Başkanı Zeki Avan ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Derneğin yapmış olduğu başarılı faaliyetlerini yakından takip edip, takdir ediyoruz. Cennet vatanınız için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, bedeninin bir parçasını feda eden gazilerimize de sağlıklı günler diliyoruz, dedi.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından,  Çubuk Abad 1402 Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Uluağaçlı’ya Şehitler panosu hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



10.12.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır