Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÖZEL DEVAPARK HASTANESİNE ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin sosyal faaliyetler çerçevesinde, Özel Devapark Sağlık Hastanesini ziyaret etti.

Ziyaret Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkan Zeki Avan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehit Babası Ahmet Şahin, Şehit Babası Ramazan Gergin ve Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında kısa bilgi verilmesinden sonra, Özel Devapark Sağlık Hastanesi İlçemizde sağlık alanında ve özelliklede Pandemi döneminde vermiş olduğu hizmetleri de takdire şayandır. Burada yapmış olduğunuz hizmetler insanların sağlığı için yapılan kutsal bir hizmettir.

Ayrıca şehit ailelerimizin ve gazilerimizin birince derece yakınlarına ücretsiz hizmet vermenizden dolayı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Özel Deva Park Hastanesini Yönetim Kurulu Başkanı Tunahan Zengin’de yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kurumumuzu ziyaret etmesi bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Derneğin yapmış olduğu başarılı faaliyetlerini yakından takip edip, takdir ediyoruz, dedi.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Özel Devapark Sağlık Hastanesini Yönetim Kurulu Başkanı Tunahan Zengin’e Şehitler panosu hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



07.12.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır