Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÖZEL ÇUBUK SEBAT LİSESİNE ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin sosyal faaliyetler çerçevesinde, Özel Çubuk Sebat Lisesini ziyaret etti.

Ziyaret Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkan Zeki Avan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehit Babası Ahmet Şahin, Şehit Babası Ramazan Gergin ve Ali Esenyel tarafından gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında kısa bilgi verilmesinden sonra, eğitimin önemi belirtilip, Özel Çubuk Sebat Liseleri, İlçemizde eğitime çok büyük katkı sağlamaktadır. İlçemize ve ülkemize başarılı öğrenciler yetiştirmektedir.  Burada yapmış olduğunuz görev ve hizmetler çok kutsaldır. Her alanda milli ve yerli olmak için ülkesini seven, başarılı kaliteli insanlara ihtiyacımız vardır. Kendimize ait dünya markalarına sahip olmalıyız. Bunun yolu da eğitimden geçmektedir. Vatanımıza ve milletimize faydalı gençlerin yetişmesi için başarılarınızın devamını temenni ediyoruz, dedi.

Özel Çubuk Sebat Liseleri Müdürü Hayati Mercan’da yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kurumumuzu ziyaret etmesi bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Derneğin yapmış olduğu başarılı faaliyetlerini yakından takip edip, takdir ediyoruz. Cennet vatanınız için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, bedeninin bir parçasını feda eden gazilerimize de sağlıklı günler diliyoruz, dedi.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Özel Çubuk Sebat Liseleri Müdürü Hayati Mercan’a Şehitler panosu hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



07.12.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır