Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği sosyal faaliyetler çerçevesinde, Çubuk  Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü sayın Şahin Sayılıer ve Müdür Yardımcısı sayın Hüseyin Balcı makamlarında ziyaret edildiler.

Ziyaret,  Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehit Babası Ahmet Şahin, Şehit Babası Ramazan Gergin ve Ali Esenyel tarafından gerçekleştirildi.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Sosyal Hizmetler Müdürü Şahin Sayılıer ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı’ya dernek faaliyetleri hakkında kısa bilgiler verip, görevlerinde başarılar diledi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: “Çubuk İlçesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile şehit aileleri ve gazilerimize hizmet edip, dönüşümlü ziyaretlerde bulunmakta ve belirli gün ve haftalarda devamlı birlikte olmaktayız. Çok iyi bir dayanışmamız bulunmaktadır.

Resmi kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerimizi sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmaktayız. Şehit ailelerimize ve gazilerimize yönelik ziyaretlerimiz ile ilgili faaliyetlerimize paylaşımlar yapmıyoruz. Ziyaretin anısına çekilen fotoğraflar sadece çıkaracağımız albüm ve dernek arşivimizde yer almaktadır. Bunu da özellikle burada belirtmek istiyoruz. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin düğün nişan, sünnet ve mevlit gibi programları paylaşımları yapılmaktadır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz dönüşümlü olarak ziyaret yapılmaktadır. Şu anda ziyaretlerimiz devam etmektedir, dedi.”

 

Çubuk İlçesi Sosyal Hizmetler Müdürü Şahin Sayılıer ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı, yapılan ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirip teşekkür ettiler.          

 

 Ziyaretin anısına dernek başkanı Zeki AVAN tarafından Çubuk Sosyal ilçe Hizmetler Müdürü Şahin Sayılıer ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı’ya birer Şehitler panosu hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



24.11.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır