Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TÜRK KIZILAY’I ÇUBUK ŞUBESİNDEN, PLAKET VE MORAL PROGRAMI DÜZENLEDİ

Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi tarafından, Şehit aileleri, gaziler ve engellilere yönelik, yemekli eğlence programı düzenlendi. Programda maddi bağışta bulunanlara plaketler verildi.

Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Dernek Başkan Selahattin Koç yapmış olduğu konuşmasında: Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi olarak Şehit aileleri, gaziler ve engellilere yönelik, yemekli eğlence programı düzenlenmiş bulunuyoruz. Bu programda Çubuk Türk Kızılay Derneği olarak ülkemizde meydana gelen depremler, sel baskınları, yangın ve Azerbaycan’daki savaş mağdurlarına yönelik açmış olduğumuz kampanyalara yüklü miktarda maddi ve eşya bağışında bulunanlara plaket takdim edeceğiz. Bizlerin her zaman yanında bulunup, maddi ve manevi destekte bulunan Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan’a, İlçemiz esnaflarından, Yavuz AVM sahipleri Mustafa ve Ramazan Yavuz ve maddi ve manevi emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, dedi

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan burada yapmış olduğu konuşmasında: Cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, bedenin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyorum. Şuan ülkemizin ve ülkemizin çeşitli bölgelerinde operasyonlara katılan ve görevi başında bulan tüm güvenlik güçlerimize başarılar temenni ediyoruz. Allah yardımcıları olsun. Ayaklarına taş değdirtmesin. Sınır dışı yapılan operasyon ve teskereleri canı gönülden destekliyoruz. Türk Kızılay Derneğinin barış ve savaşta yapmış olduğu başarılı hizmetlerini takdir ediyoruz. Başarılarının devamını temenni ediyoruz.

Çubuk şubesi tarafından bugün böyle bir program düzenlemelerinden dolayı başka başkanımız Selahattin Koç ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bizlere her zaman sponsor olan ilçemiz esnaflarından Yavuz AVM sahipleri Mustafa ve Ramazan Yavuz’a ayrıca çok teşekkür ediyorum. Allah sayılarını artırsın, dedi.

Bağışta bulunan Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan’a, İlçemiz esnaflarından, Yavuz AVM sahipleri Mustafa ve Ramazan Yavuz’a teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından günün anısına Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Dernek Başkan Selahattin Koç’a şehitler panosu hediye edildi.

 

Türk Kızılay Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Meltem Elmacı tarafından, Engelli Kardeşlerimize Atölyelerinde Gönüllü Kızılaycılarımız ila hazırlamış oldukları el emeği hediyeleri kendi elleriyle hediye etmiştir.

Programa, Çubuk Emniyet Müdürü Ahmet Tahir Güzel, Ankara Engelliler Federasyon Başkanı Hürriyet Cemal Özkaynak, Türk Kızılay Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Meltem Elmacı, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Hanımeli Derneği Başkanı Asiye Mutlu, Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Dernek Başkanı Sebahattin Karahanlı, Karagöl Özel Eğitim Okulu Müdürü Büşra Kadak, öğretmen ve öğrenci katıldı.

 

Mahalli sanatçıların katılığı programda, engelliler ile birlikte, genç gönüllü Kızılay çalışanları eğlenip yorgunluk attılar.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



18.11.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır