Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
İYİ PARTİ GENEL BAŞKANVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN, YİNE ŞEHİT AİLELERİNİ HEDEP ALDI

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan,  İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan’ın Bingöl de şehit yakını Tahir Gümren’e küfretmesini kendisine hiç yakıştıramadık. Bu küfür sadece orada bir şehit yakınına değil, tüm şehit ailelerimize ve Türk milletine yapılmıştır. Bu yakışıksız davranışını şiddet ile kınıyoruz.

İYİ Genel Başkanı Meral Akşener in parti yöneticileri ve milletvekilleriyle Bingöl e bazı ziyaretler gerçekleştirdiği programında,  İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan’ın, şehit yakınına küfür etmiştir. Bu küfrü kabul etmiyoruz. Bu küfür bir milletvekiline hiç yakışmamıştır. Hele hele milli ve manevi değerleri savunan bir partinin milletvekili ve genel başkan yardımcı olması da bizleri ayrıca üzmüştür.

Bu milletvekilinin sabıkası yeni değildir, Daha öncede Derik İlçe Kaymakamı şehit Muhammet Fatih Safitürk’ün, babası Asım Safitürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisinde saygısızlık yapmıştır. Bu anlamda sabıkası kabarıktır. Bu milletvekilin biran önce milletvekilli görevinden istifa etmelidir. İstifa etmiyorsa İyi Parti tarafından görevlerinden alınmalıdır.

Türkiye genelinde en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçe olarak, bu davranışlar bizleri çok üzmektedir.

Siyasilerimize ve idarecilerimize yaşanan olumsuzluklar dolayı, bazı olumsuz söylem ve tepkiler olabilir. Sizler sabırlı, hoş görülü ve kucaklayıcı olmanız gerekir, sizler idareciniz. Büyüklük sizlerde kalmalıdır.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, Bingöl de şehit yakını Tahir Gümren’e geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyor, her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarında olduğumuz belirtiyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNDEN,



08.11.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır