Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
EMEKLİ MÜHENDİS NECATİ MARULALİOĞLU’NA PLAKET

Ankara’nın Çubuk ilçesinde yaşayan emekli inşaat mühendisi Necati Marulalioğlu, tasarladığı ahşap oyuncakları, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine bağışlaması nedeniyle, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından plaket, Şehitler panosu ve Türk Bayrağı hediye edildi.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan,  Necati Marulalioğlu’na plaket ve hediyeleri takdim ettikten sonra yapmış olduğu konuşmasında: Sayın Necati Marulalioğlu bey bizim dernek komşumuzdur. Derneğimizi ziyaret edip, kendisinin ahşap oyuncaklar yaptığını ve bunu derneğimize bağış yapacağını belirtmesi bizleri memnun etmiştir. Bizler de bu oyuncakları dernek yararına satıp, dernek genel faaliyetlerimizde kullandık. Hediyelerin küçüğü, büyüğü, yapılan bağışların azı, çoğu olmaz. Önemli olan canı gönülden destek verip, bizleri düşünüp yanımızda yer almaktır.

Sayın Necati Marulalioğlu beyin, derneğimize yapmış olduğu el emeği, göz nuru bu anlamlı ve manevi değeri çok büyük olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz, dedi.

 

Emekli inşaat mühendisi Necati Marulalioğlu da yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin faaliyetlerini takip edip, aynı iş hanında olmam nedeniyle yakından görüp, takdir ediyordum. Derneğin çalışmaları çok hoşuna gidiyordu.  Ben de kendimce ne yapabilirim diye düşündüm ve yaptığım oyuncakları derneğe hediye etmeye karar verdim. Derneğe bağışlamış olduğum oyuncaklar küçük boy ahşap oyuncaklardır. Kendi imkânlarım nispetinde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Bugün beni teşekkür plaketi, Şehitler panosu ve Türk Bayrağı hediye edip, onura etmelerinden dolayı ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da imkânlarım gücünde yardımcı olmaya çalışacağım, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞRULARI DERNEĞİ

 



12.10.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır