Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK ÜLKÜ OCAKLARINA DESTEK ZİYARETİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek yönetim kurulu üyeleri,  Çubuk Ülkü Ocaklarına destek ziyaretinde bulundu. Ziyaret Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan Gergin, Şehit babası Ahmet Şahin ve Gazi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi.

Dernek Başkan Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Erol Koçak ve Yönetim kurulu üyeleri göreve başladıklarında derneğimizi ziyaret etmişlerdi. Bu nazik ziyaretlerine iadei ziyarette bulunmuş oluyoruz. Daha önemlisi de, ABD temsilciler meclisine verilen öneri ile Ülkü Ocaklarının terörist olup olmadığının araştırılması gibi akıl dışı bir düşünceye sahip olmalarını şiddet ve nefret ile kınıyoruz. Terör belasından en çok canları yanan bizler, ülkü ocaklarına destek vermek ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek için ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Geçmişi pırıl pırıl olan ülkü ocaklarından bu vatan için canını seve seve feda eden nice koç yiğitler yetişmiştir. Şairimizin de dediği gibi, “Kim var diye seslenince, sağına, soluna bakınmadan ben varım diyen” bu camianın kahraman evlatlarına dil uzatmak kimsenin haddine değildir. Bu çirkin söylemi, kabul etmiyor, şiddetle reddediyor ve kendilerine yakıştığı için iade ediyoruz.

ABD, dünyanın çeşitli ülkelerine sözde demokrasi ve insan hakları adına gittiği her yere kan, gözyaşı ve zülüm götürmüştür. Hâlbuki ülkü ocaklarının beslendiği kaynak olarak atalarımız gittikleri her yere medeniyet ve insanlık götürmüştür.

ABD, PKK, PYD, YPG gibi olan eli kanlı terör örgütlerine açıktan maddi ve manevi destek vermiştir. Bu destek ile birçok çocuk, kadın, yaşlı, sivil ve masum insanlar katledilip, yerlerinden sürülmüştür, dedi. 

Çubuk Ülkü Ocakları Başkanı Erol Koçak’ta yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyelerinin bu gün bizleri ziyaret etmesi çok memnun etmiş, güç ve şeref vermiştir. Cennet vatanımız için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bedenin bir parçasını feda eden gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz. Çubuk terör mağdurları derneğinin bizleri destek amaçlı ziyaret edip, yanımızda olduklarını açıkça beyan etmeleri ayrıca memnun etmiştir.  Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkan Zeki Avan tarafından, Çubuk Ülkü Ocakları Başkanı Erol Koçak’a, Çubuk İlçesinin Şehit fotoğraflarının bulunduğu pano hediye edilmiştir.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEGİ



08.10.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır