Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
SEL BASKININDA ZARAR GÖRENLERE MADDİ DESTEK

Ankara’nın Çubuk ilçesindeki Çubuk Terör Mağdurları Derneği yetkilileri, Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen sel baskını felaketi mağdurlarına maddi yardım bağışında bulundu.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit babası Ahmet Şahin ile birlikte, Çubuk ilçe merkezinde işyeri bulunan, Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç’u ziyaret edip, sel felaketi yaşanan bölgelere gönderilmek üzere açılan yardım kampanyasına 6.000.00 TL maddi yardımda bulundular.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan burada yapmış olduğu konuşmasında: “Son zamanlarda ülkemizde yaşanan doğal afetler nedeniyle, araç kazaları ve terör nedeniyle can ve mal kayıplarının olması bizleri çok derinden üzmektedir. Sel felaketinde mağdur olan vatandaşlarımızın acılarını ve mağduriyetlerini paylaşıp, onlarını acılarını acımız olarak kabul ediyoruz.

Türkiye genelinde terör belasından en çok canları yanan bizler, sel baskınlarında, orman yangınlarında, araç kazalarında ve terör nedeniyle hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyoruz. Büyük geçmiş olsun. Allah böyle acıları yaşatmasın. Doğal afetlerde tüm çalışan ve yardım edenlere de teşekkür edip, başarılar temenni ediyoruz.

Nüfusuna göre en çok şehit veren ilçe olarak, onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek için imkânlarımız ve hayırseverlerimizin destekleri ile birlikte açılan kampanyalarına destek vermiş bulunuyoruz.

 

Türk Kızılay’ı Dernek Başkan Selahattin Koç ’da yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit babası Ahmet Şahin tarafından Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi tarafından, Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen sel baskını felaketinde mağdur olanlara gönderilmek üzere açılan yardım kampanyası nedeniyle bizleri ziyaret edip, her zaman olduğu gibi maddi ve manevi destekte bulunmalarından dolayı, kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Daha önceki açmış olduğumuz yardım kampanyalarına ve bugünde sel baskını felaketi nedeniyle açmış olduğumuz kampanyalarımıza vermiş olduğunuz çok teşekkür ediyoruz. Çubuk Şehit aileleri ve Gazileri olarak bizim yanımızda olup, açmış olduğumuz yardım kampanyasına destek vermeniz bizlere güç ve moral vermiştir,” dedi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



17.08.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır