Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
YANGIN BÖLGESİNE HER ŞEHİT İÇİN 10 ADET FİDAN BAĞIŞI VE MADDİ DESTEK

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen orman yangınları mağdurlarına yardım ile yanan orman bölgelerine fidan bağışı yapıldı.

Çubuk ilçesi terör mağdurları dernek başkanı Zeki AVAN, Şehit babası Ahmet ŞAHİN ve Muharrem ASRAK tarafından Çubuk Atatürk Parkında, Türk Kızılayı Çubuk Şubesi tarafından, Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen orman yangınları mağdurları ile yanan orman bölgelerine gönderilmek üzere açılan yardım kampanyası çadırını ziyaret edip, maddi ve manevi destekte bulundular.

 

Dernek Başkanı Zeki AVAN burada yapmış olduğu konuşmasında:  “Bugün terör gerçek yüzünü bir daha göstermiştir. Ülkemizin ortak kullanım alanı ve milli doğal hazinemiz olan ormanlarımız ve orman bölgesinde kalan yerleşim alanlarımız cayır cayır yanmaktadır. Burada evcil hayvanlarımız,  doğal yaşam alanında hayvanlarımız ve doğal güzelliklerimiz yok olmaktadır. Terör belasından en çok canları yanan bizler, yangında mağdur olan vatandaşlarımızın acılarını ve mağduriyetlerini paylaşıp, onlarını acılarını acımız olarak kabul ediyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyoruz.

Ormanlarımızı yakanları şiddet ve nefret ile kınıyoruz. Adalet önünde en ağır cezalarını almalarını ve idamın gelmesini de istiyoruz.

Nüfusuna göre en çok şehit veren ilçe olarak, onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek için imkânlarımız ve hayırseverlerimizin destekleri ile birlikte açılan kampanyalara destek vermiş bulunuyoruz. Ayrıca her şehidimiz için de 10 adet fidan bağışı organizesi yapmış bulunuyoruz. Orada şehitlerimiz için fidanlarımız yeşerdikçe bizlere de moral olacaktır.” dedi.

 

Türk Kızılayı Dernek Başkan Selahattin KOÇ’da yapmış olduğu konuşmasında: “Çubuk ilçesi terör mağdurları dernek başkanı Zeki AVAN Atatürk Parkında, Türk Kızılayı Çubuk Şubesi tarafından, Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen orman yangınları mağdurları ile yanan orman bölgelerine gönderilmek üzere açılan yardım kampanyası çadırını ziyaret edip, maddi ve manevi destekte bulunmalarından dolayı, kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Açmış olduğumuz kampanyalarımıza ve yapmış olduğumuz tüm faaliyetlerimize bugüne kadar destek vermişlerdir. Bugün de Çubuk şehit aileleri ve gazileri olarak bizim yanımızda olup, açmış olduğumuz yardım kampanyasına destek vermeniz bizlere güç ve moral vermiştir,” dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



04.08.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır