Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANI BAKİ DEMİRBAŞ ZİYARET EDİLDİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş makamında ziyaret edildi.

Açılışını geçtiğimiz cumartesi günü yapılan, "Şehit ve Devlet Büyüklerinin Emanetleri Sergisi" ile ilgili maddi ve manevi emeği geçenlere teşekkür edildi. Sergi gezildi.

Belediye Başkanı Baki Demirbaş a bu sergi için teşekkür eden Avan, ülkede yaşanan yangınlardan duydukları üzüntüyü dile getirdi. Orada yanan ateş ile burada bizim içimiz yanmaktadır. Ormanlarımız kasıtlı yakanların idam cezası ile cezalandırılmalıdır. Bunun başka yolu yoktur, dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Demirbaş da şehit yakınları ve gaziler için ne yapılsa az olduğunu söyledi.Desteklerinin süreceğini dile getiren Demirbaş, "Her zaman derneğimizin yanınızdayız. Şehit ailelerimiz, annelerimiz, babalarımız, kardeşlerimiz bizlere emanet. Derneğimiz de yaptığı çalışmalarla bu emanetlere en iyi şekilde sahip çıkıyor. Bizler de maddi ve manevi her zaman derneğimizin yanınızdayız." dedi.

 

Türkiye nin farklı yerlerindeki terör olaylarında hayatlarını kaybeden şehitler ve devlet büyüklerinin de eşyalarından oluşan ‘Şehit ve Devlet Büyüklerinin Emanetleri Sergisi’ açılırken, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve şehit yakınları sergi için Belediye Başkanı Baki Demirbaş’a plaketle teşekkür ettiler.

AA Anadolu Ajansı

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



03.08.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır