Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ORMANLARI KASITLI YAKANLAR İDAM EDİLMELİDİR.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ, MANAVGAT YANGINI İÇİMİZİ YAKTI

ORMANLARI KASITLI YAKANLAR İDAM EDİLMELİDİR.  

Dün öğle saatlerinde Antalya’nın Manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de inmiştir. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme getirmiştir.

Manavgat ta çıkan yangın bizleri ve tüm Türkiye’yi üzüntüye boğmuştur. Ateş orada yeşil ormanları, evleri, milli ve manevi değerlerimizi yakarken burada bizlerin de içimizi yakmıştır.  Devlet şuan orada yangına havadan ve karadan tüm imkânları ile müdahale etmektedir. Bu yangında maddi ve manevi zarar görenlerle, Manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyoruz. Şuan canla başla yangınları söndürmek için canla başla çalışan tüm idareci, çalışan ve gönüllülere başarılar temenni ediyoruz. Allah yardımcıları olsun. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ülkemizde son zamanlarda, ormanlarımız bilinçli bir şekilde yakılmaya başlanmıştır. Ormanlarımızı yakanların suçları ispatlandıktan sonra idam cezası ile cezalandırılmalı ve maddi zararlar da tahsil edilmelidir. Bu konuda taviz verilmemelidir. Devlet sert yanını göstermelidir. Ormanlarımızı yakanların yanlarına kar kalmamalıdır. Destek verenlere de çok ağır cezalar verilmelidir. Çok radikal kararlar alınmalıdır

Bu ormanlar birkaç kişinin ve kuruluşun değildir. Tüm ülkemizin ve tüm insanlığın ihtiyaçlarını karşılayan milli servetlerimizdendir.

Derneğimizin kurulduğu 1998 yılından bugüne kadar değişik zamanlarda, vatan hainlerinin, çocuklara cinsel istismar yapan ve öldürenlerin, ormanlarımızı yakanların idam cezası ile cezalandırılmasını savunduk. Savunmaya da devam edeceğiz.  Bunun başka yolu yoktur. Cezaevinde beslemek onları ödüllendirmektir. Bu acımasız hainlere daha fazla masraf yapmaya da gerek yoktur. Vatan hainlerinin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır.

Dünya kamuoyuna ve içimizdeki münafıklara karşı halkoyuna gidilmelidir. Halkın iradesi ve tercihi ile İDAM cezası getirilmelidir. Böylece şehitlerimize kurşun sıkanlar, küçük masum çocuklarımıza namussuzluk yapan caniler ve ormanlarımızı yakanların bu dünyada cezası verilmiş olacaktır. Adalette tecelli etmiş olacaktır.  

Bu işi sulandırmadan, NATO ne der, Avrupa ne der, ABD ne der, deyip milletimizin büyük çoğunluğun istemiş olduğu idam yasası bir an önce getirilip, hemen uygulanmalıdır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



29.07.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır