Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
HDP’DE SONSUZA KADAR KAPANMALIDIR

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, “Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca HDP’nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesinde yeniden açılan davayı desteklediklerini bildirdi. Yaptığı açıklamada, bölücü terör örgütü PKK’ya açıktan ve gizli olarak destek veren herkesin cezalandırılması gerekmektedir. Binlerce asker ve sivili şehit eden bölücü örgüte "terör örgütü" diyemeyen bir partinin Mecliste bulunmasının şehit yakınlarını üzmektedir.

“Milletvekillerinin kendi bölgelerinin sorunlarıyla ilgili bir siyaset yapmasına bizim hiçbir şey demeye hakkımız yok ancak bu ülkenin milletvekili olup terör örgütlerine terör diyememesi ve onların sözcülüğünü yapması kabul edilemez. Özellikle de HDP Türkiye nin ne kadar düşmanı varsa onlarla iş birliği yapmaktadırlar. Bu memleketin ekmeğini yiyip ayağına sıkmak kabul edilemez. Bu nedenle kapatılma hareketini destekliyoruz ve bütün özlük hakları da alınmalıdır. PKK ya terör desinler, onları kınasınlar ve aralarına da mesafe koysunlar başımızın üzerinde yerleri var. Neden onlarla birlikte hareket ediyorsunuz. PKK teröristtir ve katildir. HDP’nin kapatılması konusu şehit ailelerimize, gazilerimize ve terörden maddi ve manevi zarar görenler için ahde vefa borcudur.”

HDP VE UZANTILARININ BAŞLICA YAPMIŞ OLDUKLARI HAİNLİKLER

Geçmişten bu güne kadar çeşitli isimler altında kurulan ve bugün de kapatılması gündemde olan HDP ve uzantıları, hiçbir zaman PKK’yı terör örgütü olarak görmeyip, gerilla olarak kabul etmiştir. Eli kanlı teröristleri himaye edip, sahip çıkmışlardır.

PKK’lı teröristlere, terörist diyemeyenler, maddi destek verenler, kol, kanat gerip, himaye edenler,

PKK’lı teröristleri binalarında besleyip, barındıranlar,

Yaralı, PKK’lı teröristleri binalarında tedavi ettirenler,

PKK’ya, PYD’ye, sırtını dayayanlar,

Türkiye’yi ve Türk milletini her zaman ve her yerde şikâyet edenler,

Bu milletin evlatlarını şehit edip, yaralayıp, sakat bırakanlar,

PKK’ya, karşı yapılan operasyonlara karşı çıkıp, engellemeye çalışırlar,

Bölgeye yapılan hizmetleri, engelleyip, çalışanları öldürüp, iş makinalarını yakarlar,

Bölgede hendek kazıp, isyan başlatmak isteyenlere destek vermeleri,

Yasin Börü ve arkadaşlarının, fakir ailelere kurban et dağıtımında yapılan linç girişimlerine neden olmaları,

Bölgede kendileri gibi düşünmeyenleri tehdit edip, göçe zorlayanları,

Bölge halkının isteği ve rızası olmamasına rağmen, çocuklarının kandırılıp, dağa götürülmeleri, 

Türk Bayrağından ve İstiklal Marşından rahatsız olanlar,

Türkiye, Ermenileri katletmiş diyenler,

Türkiye’ye karşı ne kadar hain ve düşmanlar var ise onların yanlarında olanlar,

BU DEVLETİN VE MİLLETİN HAYRINA HİÇBİR NEFES SOLUMAMIŞLARDIR

Ülkemizde birçok masum insanları katledip, evlerinden, yurtlarından ayrılmalarına sebep olanları kahraman gibi görüp, geberenleri sözde şehit olarak kabul ediyorlar. Her türlü hainliği yapıp, devletin üst düzey bütün imkânlarından faydalanıp Türkiye Büyük Millet Meclisinde beslenecekler. Bu milletin paralarını israf edeceklerdir. Buna rağmen, bu devletin ve milletin hayrına hiçbir nefes solumamışlardır.

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR

Binbir yokluk içerisinde büyütüp, mürüvvetini görmek istediğiniz ve soyunuzu devam ettireceğini düşündüğünüz biricik evladınız, evinizin direği eşiniz, babanız, kardeşiniz şehit edilseydi, ocağınıza ateş düşseydi aynı hoş görüyü gösterirmiydiniz.  Eli kanlı katillere açık açık sahip çıkıp ve destekleyenler hakkında ne düşünüp, nasıl karşılardınız.

Masabaşında ahkâm kesip, oturduğunuz yerden, yiyip, içip, keyif yaparken,  insan haklarından dem vurup, hoş görü edebiyat yapmak ile olmuyor. Onu bir de canı yananlara sorun. Maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor.

DÜNYANIN HİÇBİR ÜLKESİNDE, TERÖR ÖRGÜTLERİNE DESTEK VERENLERE HOŞ GÖRÜLÜ DAVRANMAZLAR.

Dünyanın hiçbir ülkesinde, terör örgütlerine destek verenlere hoş görülü davranmazlar.  Bir terör örgütünün bu kadar zarar vermesine kimse müsaade etmez. Bir günde kökünü kurutup, nefes bile aldırmazlar. Söz konusu Türkiye, Türkler ve Müslümanlar olunca, insan canlarının hiçbir önemi yoktur. Ne kadar öldürülüp, sakat bırakabilirler onun hesabını yapmaktadırlar.

DÜNYANIN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNDEKİ MÜSLÜMANLARA BAKIN, NASIL KATLİAMLAR YAPILMAKTADIR

Dünyanın çeşitli bölgelerindeki Müslümanlara bakın, nasıl katliamlar yapılmaktadır. Doğu Türkistan’da, Filistin’de, Keşmir’de, Myanmar’da, Suriye’de, Irak’ta ve Afrika’nın çeşitli ülkelerinde devlet ve terör örgütleri elleriyle katliam ve acımasızca işkenceler yapmaktadır. Buralarda insan hakları ve hürriyetleri yoktur.

BU ÜLKEDE KÜRT SORUNU YOKTUR. TERÖR SORUNU, PKK SORUNU VARDIR

HDP ve uzantılarının demokratik bir şekilde siyaset yapmasına kimse karşı değildir. Türk Devletini, Türk Bayrağını, İstiklal Marşını, Atatürk’ü, milli ve manevi değerlerini tanıyıp, saygı duyacak, PKK’ya terör örgütü diyecek ve arasına mesafe koyacaktır. Bu ülkede herkese yetecek kadar, iş, aş, makam, mevki ve fırsatlar vardır. Her zaman üzerine basa söylüyoruz, yine de söylemeye devam edeceğiz. Bu ülkede Kürt sorunu yoktur. Terör sorunu, PKK sorunu vardır.

TAVİZ VERMEK ONLARI ÖDÜLLENDİRMEKTİR.

Sessiz kalmak ve sukut durmak ikrardandır. Kabul etmektir.  Bizim tarafımız bellidir. Derneğimiz kurulduğundan bu güne kadar her zaman dile getirdiğimiz ve savunduğumuz, vatan hainlerine idam cezası verilip uygulanmalıdır. Uzantılarının ve destekçilerinin partileri, kurum, kuruluş ve dernekleri sonsuza kadar kapatılmalıdır.  Tüm özlük hakları ellerinden alınmalıdır. Onlara hoşgörülü davranıp, taviz vermek onları ödüllendirmektir.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



14.06.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır