Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ROKETATARLI SALDIRI: 1 ASKERİMİ ŞEHİT, 1 ASKERİMİZDE YARALANDI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı harekât bölgesinde teröristlerin roketatarlı saldırısında bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu.

Bu hain saldırıda Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz’ın şehit olduğu ve 1 askerimizin de yarandığı belirtilmiştir. Şehidimiz Aksaray’ın Güzelyurt İlçesine bağlı Ihlara Beldesi nüfusuna kayıtlıdır.

ACILI YÜREKLERİMİZE YİNE ATEŞ KORU DÜŞMÜŞTÜR

Zeytin Dalı harekât bölgesinde askerlerimize yapılan roketli saldırıda 1 askerimizin şehit olduğunu, 1 askerimizin de yaralandığı haberini, yine büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Acılı yüreklerimize yine ateş koru düşmüştür. Acılı yüreklerimiz bir daha yanmıştır. Nüfusuna göre en çok şehit veren bir ilçe olarak, şehit askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk milletine, Türk Silahlı Kuvvetlerine baş sağlığı, yaralı askerimize de acil şifalar diliyoruz.

TERÖR SALDIRILARINI ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ

Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, devletimize, Cumhuriyetimize, milletimize, bayrağımıza, bağımsızlığımıza, güvenlik güçlerimize ve sivil masum vatandaşlarımıza saldıran bölücü terör örgütü PKK’yı, destekçilerini, sevenlerini ve sempati duyanları şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

Güvenlik güçlerimiz tarafından ülkemizin içerisinde ve dışında yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Türkiye’nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Kökü kazanıncaya kadar devam edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 



04.06.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır