Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
KATİL İSRAİL DEVLETİ, FİLİSTİN’DE MÜSLÜMANLARA ACIMASIZCA SOYKIRIM YAPMAKTADIR

Katil İsrail devleti güvenlik güçleri tarafından mübarek ramazan ayında Mescid-i Aksa ve Kudüs’te bulunan Şam Kapısı’nda baskın yapmış, Filistinli Müslümanlara mermi ve ses bombaları ile saldırmıştır.  Yine savaş uçakları ile Gazze Şeridi’ne sivil ve masum insanların üzerine bombalar yağdırmıştır. Bu hava saldırısında 9’u çocuk olmak üzere 24 şehit düşmüş 103 kişi de yaralanmıştır.

İsrail güvenlik güçlerinin orantısız güç kullanması sonucunda ve hava saldırısında bu güne kadar 500 üzerinde kişiye yakın Filistinli din kardeşlerimiz yaralanmıştır.

Katıl İsrail devleti Filistin kendi öz topraklarında insanlık ve savaş suçu işlemektedir. Dünya bu işgal ve hukuksuzluğa göz yumdukça zulmünü devam ettirecektir. Hiçbir kutsala saygısı olmayan İsrail’in ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Bu bir devlet terörüdür. Bu devlet katliamıdır. Bu bir devlet zulmüdür.  Bu menfur ve acımasız saldırılar derhal durmalıdır.

Katil İsrail devleti dünyanın gözü önünde, Filistin’de sistematik bir şekilde soy kırım yapmaktadır.

Mübarek Ramazan ayında ve mübarek gecede Mescid-i Aksa’da ibadet eden Filistinli din kardeşlerimize, İsrail polisinin gerçekleştirdiği saldırıları şiddet ve nefret ile kınıyoruz. 

Katil İsrail devletini destekleyen, cesaretlendiren ülkeleri de şiddet ve nefret ile kınıyoruz. 

Ayrıca Filistin’deki katliam ve zulme sessiz kalan İslam dünyasının bir kısım kukla ve işbirlikçi yöneticilerini de şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

Katil İsrail devletinin masumların akıtmış oldukları kan ve gözyaşlarında bir gün boğulacaklardır. Mazlumun ahı yerde kalmayacaktır. Huzur içerisinde yaşayamayacaklardır. 

Katil İsrail devletinin işgal ettiği ve kendi öz vatanlarında acımasızca yapılan saldırılar sonucu şehit düşen din kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Yüreğimiz, gönlümüz ve dualarımız devamlı Filistinli din kardeşlerimizle birliktedir. Onların acısını acımız olarak kabul ediyoruz. Onların her zaman yanlarındayız. Haklı davalarını sonuna kadar destekliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



11.05.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır