Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
KUZEY IRAK TAKİ METİNA, ZAP, AVAŞİN, BASYAN VE KANDİL’E YAPILAN OPERASYONLARA DESTEK

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Kuzey Irak taki Metina, Zap, Avaşin, Basyan ve Kandil bölgelerinde bölücü terör örgütlerine karşı operasyon başlatıldı.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu yazılı açıklamada: Türk Silahlı Kuvvetleri ne (TSK) ait savaş uçakları, Irak ın kuzeyinde Metina, Zap, Avaşin, Basyan ve Kandil bölgelerine PKK’ya karşı operasyonlar başlatılmıştır. Çubuk şehit aileleri ve gazileri olarak güvenlik güçlerimiz başarıları dua edip, canı gönülden destekliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Ayaklarına taş değdirtmesin.

Devletimizin ve milletimizin başına bela edilen teröristlerin kökünün kazınıncaya kadar, operasyonlara devam edilmelidir. Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Devlet hayali kuranların, kursaklarında kalıp, paçavraları ile birlikte sonsuza kadar cehenneme gönderilmesi en büyük dilek ve temennimizdir.

Türkiye’ye karşı adı konmamış sinsi bir savaş yaşanmaktadır. Bölücü terör örgütlerine neredeyse tüm dünya destek vermektedir. Üstelik dost ve müttefik dediğimiz ABD, Avrupa devletleri ve ne yazıktır ki Arap dünyasının bir kısmı tarafından da desteklenip,  sırtımızdan vurulmaktayız.  Onların bir hesabı var ise, Allah’ında bir hesabı vardır.

Bizler, her zaman devletimizin, askerlerimizin, polislerimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin yayındayız ve onlarla gurur duyuyoruz. Kalbimiz ve dualarımız gece ve gündüz onlarla birliktedir. Son nefesimize kadar da yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Kahraman güvenlik güçlerimiz, ülkemizin son zamanlarda ulaşmış olduğu milli ve yerli silahlarla destan yazmaktadır. Dostlarımıza güven, düşmanlarımıza korku vermektedir. Bizim güvenlik güçlerimiz hiçbir siville zarar vermemiştir. Zarar vermemek içinde elinden geleni yapmaktadır. Ama terör örgütleri sivil, kadın, çocuk, yaşlı demeden masun insanları kalleşçe saldıralar düzenleyerek şehit etmektedirler. Dünya bu hainlere sağır ve kör olmuştur.

Bu vesile ile cennet vatanımız canlarını feda aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor.  Bedenin bir parçasını feda edan kahraman gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



24.04.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır