Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
103 EMEKLİ AMİRALİN GECE YARISI BİLDİRİSİNE KINAMA

Amirallerimizin yapmış oldukları bu yazılı açıklama ülkemizin içeri ve dışarıdaki düşmanlarını sevindirmiştir.

103 emekli amiralin gece yarısı ortak imzalı yayımlamış oldukları bildiriyi, Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği kınadı.

Çubuk ilçesi terör mağdurları dernek başkanı Zeki Avan yapmış olduğu yazılı açıklamada: Bugün ülkemizin dört bir yanı ateş çemberi iken, Haçlı ittifakı üzerimize dört koldan saldırırken, ülkemiz yeniden bir kurtuluş mücadelesi verirken; gün siyaset yapma günü değildir ve bu kurtuluş mücadelesinde Devletinin ve Milletinin yanında yer alma günüdür.

Ülkemizi idare edenler gelip geçicidir, daim olan devlettir. Devletimiz zarar görürse, bağımsızlığımız giderse, ne hürriyetimiz, ne makamımız, ne zenginliğimiz ne de dinimiz kalır.  Hangi değerlere inanıyorsak hiçbirisi kalmaz. İçte ve dışta da düşmanlarımız bizi bir kaşık suda boğmak istemektedirler. Mevcut idare edenleri beğenmeyebiliriz.  Sevmek zorunda da değiliz. Ama gece yarısı bir araya gelip, hiç de demokratik olmayan dosta düşmana karşı muhtıra gibi açıklama yapmaya bu devlet ve millet size yetki ve fırsat vermemektedir. Her önüne gelen, her canı sıkılan bildiri yayınlamaya kalkarsa ülkemizde huzur da kalmaz, düzen de kalmaz. Çok mu rahatsızsınız, siyasi bir partiye girer ve parti kurarsınız orada istediğiniz gibi düşüncelerinizi ortaya koyarsınız. Milletin karşısına çıkar boyunuzun ölçüsünü alırsınız. Devletin verdiği imkân ve unvanlarla oturduğunuz yerden ortalığı karıştırmaya hakkınız yoktur. Geçmişte giymiş olduğunuz şerefli elbiseleri ve taşımış olduğunuz unvanları bu gibi lüzumsuz işlere alet etmeye de hiç hakkınız yoktur.

Amirallerimizin bunca yıl almış oldukları eğitim, bilgi ve tecrübelerini ülkemiz yararına faydalı olacak işlerde kullanmaları en büyük temennimiz olurdu.Amirallerimizin yapmış oldukları bu yazılı açıklama ülkemizin içeri ve dışarıdaki düşmanlarını sevindirmiştir. Bu gemide hep birlikte yaşamaktayız. Batarsak birlikte batarız.

Ülkemizin yaşamış olduğu salgın hastalığı, ekonomik sıkıntı ve vermiş olduğumuz şehitlerimizin acıları taze iken, gazilerimiz de hastanelerde tedavi görürken, ailelerimiz de acılarını yaşarken 103 emekli amiralin gece yarısı ortak imzalı yayımlamış oldukları bildiri, bizleri çok üzmüştür.  Bu açıklama Amirallerimize hiç yakışmamıştır. Yapılan bu yazılı bildiriyi şiddetle kınıyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ  



06.04.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır