Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DAĞKALFAT KÖYÜ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİNDEN ZİYARET

Dağkalfat Köyü Kültür Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneğinden, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine ziyaret. 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine yapılan ziyaret, Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) Genel Başkan Yardımcısı ve Dağkalfat Köyü Kültür Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Sami ÖZKAN, Dağkalfat Köyü Kültür Yardımlaşma ve Güzelleştirme Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa KOÇOĞLU, Şahin ERBASAN ve Kıbrıs Gazisi Hasan TURSUNOĞLU tarafından gerçekleştirildi.

ÇUDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Dağkalfat Köyü Kültür Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Sami ÖZKAN, aynı zamanda Şehit Cumhuriyet Savcısı Perihan ÖZKAN’ın eşi olarak ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Bugün, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini, kendi dernek yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret etmiş bulunuyoruz. Cennet vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Evlat, eş, anne, baba, kardeş acısını çok iyi biliyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Genç yaşta eşimi kaybettim.  Cumhuriyet Savcısı olan eşim Perihan Özkan’da Çubuk’lu Şehitler arasında yer almaktadır.  Bu dernek manevi bir dernektir. Çok güzel faaliyetler yapmaktadır. Yapmış oldukları başarılı çalışmaları takdir ve yakından takip ediyoruz. Başkan Zeki Avan ve yönetim kurulu özverili bir gönül hizmeti sunuyorlar. Kendilerine, şahsımı, derneğimiz ve köyümüz halkı adına en içten duygularla teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Dernek Başkanı Zeki Avan görüşmede yapmış olduğu konuşmada: “Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için görev anında araç kazası ile şehit düşen Cumhuriyet Savcısı Perihan ÖZKAN’ın muhterem eşi olan, aynı zamanda ÇUDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Dağkalfat Köyü Kültür Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Sami ÖZKAN, Dağkalfat Köyü Kültür Yardımlaşma ve Güzelleştirme Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa KOÇOĞLU, Şahin ERBASAN ve Kıbrıs Gazisi Hasan TURSUNOĞLU’nu derneğimizde misafir etmekten onur duyduk.

Vatanımızı sevmemizin ve hürriyetimizin bir bedeli var. Şehitlerimiz canlarını feda etti. Gazilerimiz de bedenin bir parçasını feda etti. Bizler de onları unutmayıp, her zaman ve her yerde manevi hatıralarını yaşatmaya çalışıyoruz, dedi.”

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Şehit eşi Sami ÖZKAN’a, Türk Bayrağı, Şehitler Saati,  Şehit Perihan ÖZKAN’ın çerçeveli fotoğrafı ve şehitler panosu hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



25.03.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır