Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK BELEDİYESİ ENGELSİZ SPOR KULÜBÜ, ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Judo takımının antrenörü Ahmet Koçyiğit, Spor hocaları Fatih Tengilimoğlu, Burak Ünal, Faruk Çankaya, Seher Gülhan ve Genç sporcularla birlikte salgın hastalık nedeniyle sınırlı bir katlım ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve haftası nedeniyle Çubuk Terör Mağdurları derneğini ziyaret ettiler.

Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit ziyarette yapmış konuşmasında: 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve haftası nedeniyle Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini arkadaşlarımız ile birlikte ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Şehitlerimiz bizlerin huzuru için canları, Gazilerimiz de bedenlerinden bir parçasını seve seve feda ettiler. Bizler onlara layık olmak için çok çalışıp, çok okuyup, başarılı olmalıyız. Herkes kendi dalında başarılı olmalı, ülkemize altın madalyalar kazandırmalıyız, işte o zaman Şehitlerimize karşı vazifemizi bir nebze olsun yerine getirmiş oluruz. Başarılı sporcular ilk önce kendilerine, ailesine, vatanına ve milletine hayırlı birer evlat olurlar.” dedi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit ve sporcu arkadaşlarının Derneğimizi ziyaret etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.  Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizin her alanda yetişmiş kaliteli insanlarına ihtiyacı vardır. Bu nedenle herkes kendi dalında vatanı, milleti ve devletine faydalı birer evlat olmalıdır. Ülkemiz en güzel bir şekilde temsil edilmelidir. Her alanda milli ve yerli olmalıyız. Başkasının eline bakmamalıyız. Dünya markalarına ve dünya birincisi sporculara ihtiyacımız vardır. Bu nedenle her zamankinden daha fazla birbirimize kenetlenip, küçük ayrılıklarımızı bir kenara bırakmalıyız, dedi.

Ziyaretin anısına, dernek başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit’e Türk Bayrağı ve Şehitler panosu hediye edildi.

Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit’te, Dernek Başkanı Zeki Avan’a kulübün kaşkol ve maskesini hediye etti.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



18.03.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır