Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNDEN 13 TÜRK VATANDAŞININ ŞEHİT EDİLMESİNE TEPKİ

Çubuk Terör Mağdurları Derneği, Irak’ın Gara bölgesinde terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak alıkonulan 13 Türk vatandaşının teröristlerce şehit edilmesine tepki gösterdi.

Dernek Başkanı Zeki Avan, yaptığı açıklamada, bölgede Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Pençe Kartal-2 Harekâtı’nın sona erdiğini, 53 teröristin etkisiz hale getirildiğini hatırlattı.

Gara’da bir mağarada tutulan 13 vatandaşın hain terör örgütü tarafından kalleşçe ve canice şehit edildiğini belirten Avan, “Bölücü terör örgütü PKK hain yüzünü bir daha göstermiştir. Ne kadar insanlık dışı bir yapı olduğunu, acımasız ve cani olduğunu, yaptığı bu katliamla bir kez daha ortaya koymuştur. İfadelerini kullandı.


Avan, onlarca yıldır ülkenin başındaki bu büyük beladan kurtulmanın herkesin en büyük dileği olduğunu vurguladı.


Hain terör örgütüne ve tüm destekçilerine gereken cevabın verileceğine inandıklarını ifade eden Avan, şunları kaydetti:


“Terör örgütüne ve onun tüm destekçilerine lanet olsun. Akıtmış oldukları masumların kanlarında bir gün boğulacaklardır. Tarih, vatan hainlerini, destekçilerini, sevenlerini ve sempati duyanları hiçbir zaman affetmeyecektir. Terör belasından en çok canları yanan bizler, bölücü terör örgütü PKK tarafından kalleşçe ve acımasızca şehit edilen 13 vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diliyoruz. Ülkemizin içinde ve dışında yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Operasyonlara katılan ve görevi başındaki tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun, ayaklarına taş değdirtmesin.

Özellikle, bu zor hava ve coğrafya şartlarında kahramanca operasyonlara katılan tüm güvenlik güçlerimizi de başarılı operasyonlarından dolayı tebrik ediyoruz.

Türkiye’nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa bir an önce yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız.

Ayrıca İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun cesaretli çıkışı ve bölücü başı hakkında yapmış olduğu konuşmalardan dolayı ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Yüreğimize su serpmiştir. Allah yar ve yardımcı olsun”

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



15.02.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır