Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI VEYSEL KORÇAM, TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ ve ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Şehit Hava Pilot Üsteğmen Fatih KORÇAM,  Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığında 14 Nisan 2009 saat 21.18’de uçağı ile gece uçuşu eğitimi yaparken, elim bir kaza sonucu uçağının düşmesi nedeniyle şehit olmuştur. Şehidimizin mübarek naaşı 16 Nisan 2009 tarihinde Ankara Cebeci Askeri Şehitliğinde toprağa verilmiştir.

 

Şehidimizin babası Veysel Korçam; Şehit oğlunun isminin yaşatılacağı şehitler çeşmesi, şehitler anıtı ile şehitler köşesinde yer alması ve ayrıca şehidin isminin bir sokağa verilecek olmasından dolayı Çubuk Belediye Başkanı Sayın Baki Demirbaş ve Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Sayın Zeki AVAN teşekkür ziyaretinde bulunmuş ve ayrı ayrı kendilerine teşekkür etmiştir.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Şehit babası Veysel Korçam’a şehit isimlerinin sokaklara verilmesi ile ilgili bilgi vermiş ve “ Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Şehitlerimiz ve aileleri bizim başımızın tacıdır.” demiştir.

Dernek Başkanı Zeki Avan da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: "Şehit babası Veysel Korçam, derneğimizde bulunan şehitler köşesinde evladının resmini görüp, duygulanmıştır. İlçemizin birçok yerinde şehidimizin ismi yaşatılmaktadır. Bir vatan evladı şehit olmadan önce kendi ailesinin canparesidir ama Şehit olduktan sonra, artık tüm ülkemizin manevi evladı olmuştur. Şehitlerimiz hepimizin manevi evlat ve kardeşleridir. Ortak değeridir. Bizlere düşen görev onları yaşatıp, unutulmalarını sağlamak ve devamlı gündemde tutmaktadır."  dedi.

Şehit babası Veysel Korçam, Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyarette, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından şehitleri için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı çok teşekkür edip, başarılar dilemiştir.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Şehit babası Veysel Korçam’a, şehit olan oğlu,  Şehit Hava Pilot Üsteğmen Fatih Korçam’ın öz geçmişli çerçeveli fotoğrafı ile Türk bayrağı hediye edilmiştir.  

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



09.02.2021


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır