Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
AK PARTİ ÇUBUK İLÇE TEŞKİLATI, ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ


Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşcu ve Yönetimi Kurulu Üyeleri Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret etti.

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşcu ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Salgın hastalığı da göz önünde bulundurup, az sayıda yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Çubuk ilçesi terör mağdurları derneğini ziyaret etmiş bulunuyoruz. Cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum. Bedeninin bir parçasını feda eden gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyoruz. Allah hayırlı ömürler versin. Çubuk terör mağdurları derneğinin yapmış olduğu başarılı çalışmaları yakından takip edip, takdir ediyoruz. Kapımız ve gönlümüz her zaman şehit ailelerimize, gazilerimize ve sizlere açıktır, dedi.


Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan’da yapmış olduğu konuşmasında: Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşcu ve yönetim kurulu üyelerinin derneğimizi ziyaret etmesi bizleri memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile de yeniden tekrar ilçe başkanlığına seçilmenizden dolayı başarılar diliyoruz. İlçemiz için hayırlı hizmetlerde bulunmazı temenni ediyoruz.

DERNEĞİMİZİN KAPISI, VATAN HAİNLERİ VE UZANTILARI HARİÇ, HERKESE AÇIKTIR. Derneğimizi ziyaret eden tüm misafirler başımızın tacıdır, dedi.


Ziyaretin anısına, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşcu’ya, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından Türk Bayrağı ve şehitler panosu hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



29.12.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır