Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
SEMBOL EMLAK SAHİBİ CAVİT KARA ONURE EDİLDİ

Çubuk ilçesinde emlak ve pazarcılık işleri ile uğraşan, ilçemiz esnaflarından, Sembol Emlak sahibi Cavit Kara, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından onure edildi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Sembol Emlak sahibi Cavit Kara’yı iş yerinde ziyaret ederek, Derneğimize yaptığı katkı ve desteklerden dolayı  “Teşekkür Plaketi” takdim etti.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yaptığı konuşmada: Sembol Emlak sahibi Cavit Kara ve oğulları ile aynı binada olmamız nedeniyle bizlere her konuda yardımcı olup, maddi ve manevi desteklerde bulunmuşlardır. Bu nedenle Dernek olarak kendilerini iş yerinde ziyaret edip, yapmış oldukları desteklerden dolayı “Teşekkür Plaketi” takdim etmiş bulunuyoruz.

Salgın hastalığı da göz önünde bulundurup,  sosyal faaliyetler çerçevesinde; Geçmişten, günümüze Derneğimize, şehit ailelerimize ve gazilerimize maddi ve manevi destek veren; kurum ve kuruluşlarımızı, iş adamlarımızı, esnaflarımızı, idarecilerimizi, bürokratlarımızı, basın mensuplarımızı ve tüm hayırseverlerimizi; evlerinde, iş yerlerinde, makamlarında ziyaret ederek, teşekkür edeceğiz. Elimizdeki mevcut imkânlarla da onure edeceğiz.

Ayrıca Derneğimizi ziyaret edenlere de, iadeyi ziyaretlerde bulunacağız.

Bu vesile ile geçmişten günümüze kadar Derneğimize maddi ve manevi destek veren herkese ayrı ayrı  çok teşekkür ediyoruz.

Sembol Emlak sahibi Cavit Kara da yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan’ın anlamlı ziyaret ve plaketlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu dernek sıradan bir dernek değildir. Şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine hizmet eden bir dernektir. Bundan sonrada imkânlarımız nispetinde yardımcı olmaya devam edeceğiz.

Bugün bizler bu ülkede rahat bir nefes alıyorsak, rahat bir şekilde yaşıyorsak,  rahat bir şekilde işimize gidip geliyorsak, ibadetlerimizi rahatça yapabiliyorsak, ay yıldızlı bayrağımızın altında özgürce nefes alıyorsak bunu, bu cennet vatan için kanlarını ve canlarını seve seve feda eden şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



09.12.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır