Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
YAVUZ AVM’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanlığı ve Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından, hayırsever iş insanlarına teşekkür plaketi verildi.

Ülkemizde değişik zamanlarda meydana gelen depremlerde, depremzedelere yönelik açılan yardım kampanyaları ile Ermenistan Azerbaycan savaşında, savaş mağdurlarına yönelik açılan kampanyalara yüklü miktarda halı ve battaniye bağışı yapan hayırsever iş insanları Çubuk Yavuz AVM sahipleri Ramazan ve Mustafa Yavuz, Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanlığı ve Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından teşekkür plaketi ile onure edildiler.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk Yavuz AVM sahipleri Ramazan ve Mustafa Yavuz, ilçemizde açılan yardım kampanyaları için kendilerine gelmiş olduğumuzda biz bir istedik, iki verdiler. Ayrıca Elazığ ve İzmir’de meydana gelen depremlerde, depremzedelere yönelik açılan kampanyalara, yine Ermenistan Azerbaycan savaşında, savaş mağdurlarına yönelik açılan kampanyalarda yüklü miktarda halı ve battaniye bağışı yapmışlardır.

Açılan yardım kampanyalarına yapmış oldukları anlamlı ve cömert bağışlarından dolayı Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç ile birlikte teşekkür ziyaretinde bulunup, plaket ile onure edildiler. Allah sayılarını artırsın. İşlerini rast getirsin, dedi.

Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç’ta yapmış olduğu açıklamasında: Çubuk ilçesinde değişik zamanlarda açmış olduğumuz yardım kampanyalarına, yüklü miktarda halı ve battaniye bağışında bulunan Çubuk Yavuz AVM sahipleri Ramazan ve Mustafa Yavuz’a çok teşekkür ediyoruz. Türk Kızılay’ı adına teşekkür ziyaretine gelmiş bulunuyoruz. Bu anlamlı ve cömert bağışlarından dolayı ayrıca çok teşekkür ediyor, Allah kazançlarını bol etsin diyoruz.

Ayrıca, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan’a çok teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Yapmış olduğumuz tüm kampanyalara imkânları gücünde destek verip, her zaman bizim yanımızda olmuşlardır, dedi.

Yavuz Halı Mobilya sahipleri Ramazan ve Mustafa Yavuz’da yapmış oldukları konuşmalarda: Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç ve Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından bizleri iş yerimizde ziyaret edip, plaket ile onurlandırmaları bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaret ve vermiş oldukları plaketlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Bu ülkede hep birlikte yaşıyoruz. Acı da bir, tasa da bir ve sevinçte bir olmalıyız. Herkes kendi imkânları ölçüsünde bu tür hayır kampanyalarına yardımcı olmalıdır. Yaralar sarılmalıdır. Amaç onların yanında maddi ve manevi olduğumuzu hissettirmektir. Allah ülkemize bir daha acılar yaşatmasın. Bundan sonra da imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya devam edeceğiz, dediler.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



01.12.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır