Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
İZMİR’DE MEYDANA GELEN DEPREMZEDELERE BAŞSAĞLIĞI VE GEÇMİŞ OLSUN

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle, depremde hayatını kaybeden, depremzedelere başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu yazılı açıklamada: İzmir’de 6,6 büyüklüğünde meydana gelen depremde 25 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 831 kişi de yaralanmıştır.

Deprem’de hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, depremzedelere ve ülkemize büyük geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyoruz. Allah yardımcıları olsun. En büyük temennimiz göçük altından daha çok hayatlar kurtarılması için dua ediyoruz.

Türkiye genelinde en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçeyiz. Acının ne demek olduğu çok iyi bilen bizleriz. Cenabı Allah kimseye, evlat, anne, baba, kardeş ve yakının kaybetmenin acısını yaşatmasın. Onların acılarını paylaşıyoruz, acılarını kendi acımız olarak kabul ediyoruz.  Allah büyük sabırlar versin.

Cenabı Allah Ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.  Ülke olarak böyle acılı günlerde daha çok birbirimize kenetlenip, acılarımıza ortak olup, kucaklaşıp, imkanlarımızı paylaşmalıyız.

Deprem bölgesinde gece gündüz kurtarma çalışmalarına katılan tüm gönüllü ve resmi görevlilerimize de başarılar temenni ediyoruz. Allah yardımcıları olsun.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 




 



31.10.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır