Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ İDAM YASASI GETİRİLMELİ VE HEMEN UYGULANMALIDIR

“VATAN HAİNLİĞİNİN CEZASI İDAMDIR”

Çubuk ilçesi terör mağdurları dernek başkanı Zeki Avan idam ile ilgili yazılı açıklama yaptı:

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Vatan hainleri, ormanları yakanlar ve cinsel istismar suçlularına yönelik idam yasası hemen getirilmeli ve uygulanmalıdır.

Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar idam yasasının tekrar getirilmesi ve hemen uygulanması için gayret edip devamlı girişimlerde bulunduk. Bugün de idam cezasının getirilip hemen uygulanması için devamlı açıklamalar yapmış bulunuyoruz. Bir daha ilan ediyoruz. İdam yayası hemen gelmeli ve uygulanmalıdır.

 ÜLKEMİZ TERÖRE ÇOK BÜYÜK MADDİ VE MANEVİ KAYIPLAR VERMİŞTİR.

Ülkemiz terör olaylarında çok büyük maddi ve manevi kayıplar vermiştir.  Binlerce askerimizi, polisimizi, korucularımızı ve sivil halkımızı şehit eden, binlerce insanlarımızı sakat bırakan, ekonomimize çok büyük darbe vuran, binlerce ocak söndüren, eli kanlı katiller başta olmak üzere, vatan hainlerine, idam cezası getirilip uygulanmalıdır.

1998 YILINDAN BERİ İDAM YASASININ ÇIKMASINI İSTİYORUZ

İdam yasasının çıkmasını, asker ve polislerimizin peş peşe şehit edildiği, cinsel istismar suçlarının arttığı ve bu olayların kamuoyunda büyük infial meydana getirdiği zaman değil, derneğimizin kurulduğu 1998 yılından beri değişik zamanlarda toplantı, yürüyüş, miting, basın açıklamaları yoluyla kamuoyu oluşturmaya çalıştık. Bu girişimlerimizle yetinmeyip devletimizin tüm üst düzey makamları ile görüşmeler yaptık.

VATAN HAİNLERİNİ VE CANİLERİ CEZAEVLERİNDE BOŞA BESLEMEYİN      

Vatan hainlerini, ormanları yakanları ve cinsel istismar suçlularını cezaevlerinde yatan canileri boşa besleyip, daha fazla masraf yapmaya da gerek yoktur. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır. Bu işi sulandırmadan, " Nato ne der, Avrupa ne der, ABD ne der." deyip milletimizin büyük çoğunluğun istemiş olduğu idam yasası bir an önce getirip, hemen uygulanmalıdır.

HALKIN İRADESİ VE TERCİHİ İLE İDAM YAPILMALIDIR

Dünya kamyona ve içimizdeki münafıklara karşı halkoyuna gidilmelidir. Halkın iradesi ve tercihi ile İDAM yapılmalıdır. Böylece şehitlerimize kurşun sıkanlar, küçük masum çocuklarımıza namussuzluk yapan canilere bu dünyada cezası verilmiş olacaktır. Aileleri de bir nebze olsun, rahatlamış olacaklardır. Adalette tecelli etmiş olacaktır. 

AZERBEYCAN HALKININ ACILARINI PAYLAŞIYORUZ

Dün bize karşı sinsi bir düşmanlık yapıp, bize karşı olan tüm terör örgütlerini destekleyen İnsanlıktan nasibi almayan Ermenistan idarecileri ve diasporaları bugün aynı şekilde kalleşçe ve alçakça Azerbaycan’da sivil kardeşlerimize saldırmaktadır. Birçok şehit ve yaralıları bulunmaktadır.

Biz şehit yakınları olarak evlat acısı nedir çok iyi biliyoruz. Allah hiç kimseye, düşmanımıza dahi evlat acısını yaşatmasın. Hiçbir anne ve babanın evlat acısı yaşamaması için acilen köklü çözümler alınmasını savunuyoruz Başarıları ve muzaffer olmaları için dua ediyoruz. Ermenistan’ın kalleş saldırılarını ve destekleyenleri şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

HATAY ORMAN YANGININDA VE DİĞER YANGINLARDA MAĞDUR DURUMDA BULUNANLARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ BELİRTİYORUZ.

Birkaç günden beri çok büyük orman yangınlarının yaşandığı Hatay ve ilçelerindeki orman yangınlarında sivil yerleşim yerlerine ulaşması nedeniyle çok mağdur durumda kalan sivil halkımıza büyük geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyoruz. En büyük teminimiz ise can kaybının olmasıdır. Yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde bilinçli bir şekilde ormanlarımızı yakanların yanlarına kar kalmamalıdır. İdam yasası getirilmedir. İdam yasasına orman yakanlar da dahil edilmelidir. Destek verenler de ceza evlerinde gün yüzü görmemelidir. Çok radikal kararlar alınmalıdır.

İÇTE VE DIŞTA YAPILAN OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

Türk Milletine ve Devletine karşı hainlik yapan bölücü terör örgütü PKK’yı, işbirlikçilerini ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Şuan görevi başında bulunan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize de başarılar diliyoruz. Güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütlerine karşı içte ve dışta yapmış olduğu bütün operasyonları şehit yakınları ve gaziler olarak canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Cenab-ı Allah Yar ve Yardımcıları olsun.”

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



13.10.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır