Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TÜRK KIZILAY ÇUBUK ŞUBESİNDEN, ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNE ANLAMLI ZİYARET

Türk Kızılay Derneği Çubuk Şubesi Derneğinden, Çubuk ilçesi terör mağdurları derneğine anlamlı ziyaret

Türk Kızılay Derneği Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç, yönetimi kurulu üyeleri, kadın kolları ve genç gönüllü Kızılay çalışanları, 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Çubuk ilçesi terör mağdurları derneğine anlamlı ziyaret

 

Türk Kızılay Derneği Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç ziyarette yapmış olduğu konuşmasında, bugün yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kolları ve genç gönüllü Kızılay çalışanlarımız ile birlikte, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle gelmiş bulunuyoruz. Cennet vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve vefat eden kahraman gazilerimize Allah rahmet etsin. Mekanları cennet olsun. Ailelerine sabırlar versin. Hayatta olan gazilerimize de sağlıklı ömürler versin dedi.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan da yapmış olduğu konuşmasında: Türk Kızılay Derneği Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç’a, yönetimi kurulu üyelerine, kadın kollarına ve genç gönüllü Kızılay çalışanlarına, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, çok teşekkür ediyoruz. Türk Kızılay Derneği Çubuk Şubesi her zaman bizim yanımızda olmuştur. Türk Kızılay’ı ilçemiz de ve dünya genelinde savaş mağdurlarına ve doğal afet mağdurlarına çok güzel faaliyetler yapılmaktadır. Başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum, dedi.

 

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından Türk Kızılay Derneği Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç’a Türk Bayrağı ve Şehitler Panosu hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNİ



28.09.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır