Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ ERMENİSTAN DAN SİVİLLERE YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Çubuk ilçesi terör mağdurları dernek başkanı Zeki Avan Ermenistan’ın, Azerbaycan topraklarında sivillere yönelik yapmış olduğu saldırıyı kınadı.

Dernek başkanı Zeki Avan yapmış olduğu yazılı açıklamada: "Ermenistan da Yunanistan gibi, açıktan ve el altından başta Rusya, ABD, Avrupa, Arap dünyasının çoğunluğu; PKK, PYD, ne kadar Türk ve İslam düşmanı varsa top yekûn hepsi orada. Yeter ki Türk ve Türkiye düşmanlığı olsun. Son zamanlarda Dünyada Türk düşmanlığı moda oldu. Değişik ittifaklar altında toplanmışlardır.

İçimizdeki vatan hainleri ve onların sevicileri ve destekçileri ayrı bir sıkıntıdır. Sahneyi hiç boş bırakmıyorlar. PKK ve destekçilerine yapılan operasyonlardan çok rahatsız olmaktadırlar. Ses terör sevicileri ve destekçilerinden gelmektedir. Sözde insan hakkını savunuyorlar. Şehitlerimizin, gazilerimizin ve ailelerimizin hiç mi hakkı yoktur. 

Tek millet 2 devlet diyen Azerbaycan devlet idarecileri ve milletinin bu söylemleri ile Türk düşmanlarını çok rahatsız etmiştir. Azerbaycan her zaman bizim yanımız da açıktan yer almıştır. Bu nedenle de herkesi çok rahatsız etmiştir. Neredeyse tüm dünya Türkiye ve Azerbaycan’a tüm güçleri saldırmaktadır. Eğede Yunanistan üzerinden, Kafkasya’da da Ermenistan üzerinden Azerbaycan ve Türkiye saldırmaktadırlar. 

 İnşallah, Azerbaycan Devleti, Ordusu ve Türk kardeşlerimiz ile birlikte gerekli cevapları vereceklerdir.

Ermenistan’ın, Azerbaycan topraklarına, sivil, yaşlı, kadın, çocuk demeden yapmış olduğu saldırıyı şiddet ve nefret ile kınıyoruz. Saldıralarda hayatlarını kaybeden Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Onların acılarını paylaşıyoruz. Acılarını, acımız olarak kabul ediyoruz.

Ermenistan, işgal etmiş oldukları Karabağ topraklarında ve geçmişten bugüne kadar katletmiş oldukları masumların sivillerin kanlarında boğulacakları günler yakındır, inşallah.

Gönlümüz ve dualarımız onların yanındadır. Başarıları için dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



27.09.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır