Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TÜRK DEVLETİ MAVİ VATAN VE DİĞER CEPHELERDE TARİH YAZIYOR

 

Çubuk ilçesi terör mağdurları dernek başkanı Zeki AVAN, yapmış olduğu yazılı açıklamada: "Türk devleti mavi vatan ve diğer cephelerde tarih yazıyor. Ülkemiz her zamankinden daha fazla,  açıktan hem denizde hem karada hem de havada büyük mücadeleler vermektedir. İçimizdeki vatan haini ve fitnecilere rağmen,  Cenabı Allah güvenlik güçlerimize, devletimize, milletimize ve idarecilerimize güç kuvvet versin.

Mavi vatanımızda, Devletimizin ve güvenlik güçlerimizin kararlı ve dik durması nedeniyle, ülkemizin haklarını gasp etmek isteyenlerin, planlarını bozup, heveslerini kursaklarında bırakmıştır.  

TÜRK’ÜN, TÜRK’TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR

Adeta tüm dünyayla birkaç devlet ve idarecileri hariç top yekûn milli mücadele vermekteyiz. Birkaç devlet hariç doğru dürüst dostumuz yoktur. Bu gün dost olarak gördüğünüzü yarın düşman olarak karşınızda görüyorsunuz. Bu da yetmiyormuş gibi kendilerini Müslüman ve İslam ülkesi olarak tanıtan fitnelere bir bakın. Türk’ün, Türk’ten başka dostu yoktur, desek haksızlık yapmış olur muyuz, bilmiyorum. Kurtuluş savaşında bizlerin kimler yanımızda durup, yardım etti;  kimler tarafsız kaldı, kimler bizlerle savaşıp, onlara yardım ettilerse, bu gün nasıl biliniyorsa, yarın da tarih aynısını yazacaktır. Özellikle de içimizdeki vatan hainlerini, ikiyüzlüleri, menfaati için işbirliği yapanları unutmayacaktır.

BU MİLLETİN GERÇEK İSİMSİZ KAHRAMANLARINI DA UNUTMAYACAKTIR.

Bu gün ülkemizin ve dünyanın çeşitli bölgelerinde, tüm güvenlik güçlerimiz 24 saat aralıksız karada, denizde ve havada gece gündüz, sıcak ve soğuk demeden görev yapıp, doğru dürüst uyku yüzü görmeden, zamanında yemeklerini dahi yiyemeden bu milletin gerçek isimsiz kahramanlarını da unutmayacaktır. Hem bu dünyada hem de ahrette mükâfatını görecekler inşallah. Cenabı Allah isimsiz kahramanlarımıza ve açıktan mücadele edenlere yardım etsin, güç versin, kuvvet versin. Sağlıklı bir şekilde evlerine dönmeyi nasip etsin.

Ülkemizin içerisinde ve dışarında yapılan operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şu an operasyonlara katılan ve görevi başındaki tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Kazasız belasız dönmeyi nasip etsin. Ayaklarına taş değdirtmesin.

Türkiye’nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa şu an yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız.

ARTIK AÇIKTAN KENDİ BAYRAKLARI İLE DİREK OLARAK KARŞIMIZA ÇIKMIŞLARDIR.

Ülkemiz uzun zamandan beri içimizdeki vatan hainlerini değişik isim ve kimliklerle bugüne kadar büyük bedeller ödeyerek, terörü bitirme noktasına getirmiştir. Terör örgütlerinden sonuç alamayan düşmanlarımız, düşmanlıklarını gizlememektedirler. Maskeleri de düşmüştür.

Hepsi toplanmış top yekûn üzerimize gelmektedirler. Bütün güçleri ile birlikte harekete geçmişlerdir. Yanlarına, ne kadar diktatör ve kukla idareciler varsa almışlardır. Ülkemize karşı yapılan şer ittifakı ile birlikte hem de acımasız bir şekilde saldırmaktadırlar. Terör örgütleri ile mücadelemizde,  Suriye’de, Irak’ta, Doğu Akdeniz’de, Libya’da, Azerbaycan ve Filistin’de, Artık açıktan kendi bayrakları direk olarak karşımıza çıkmışlardır.

DÜŞMANLARIMIZ, TÜRKİYE’Yİ ANTALYA KÖRFEZİNE HAPSETMEYE ÇALIŞIYORLAR

Düşmanlarımız Türkiye’yi Antalya körfezine hapsetmeye çalışıyorlar. Türkiye karşı her zaman açıktan düşmanlık yapan ve arkasına ABD, AB, İsrail ve Arap ülkelerini alan, atalarımızın kötü Yunan dediği, bugün bize kafa tutuyorsa çok iyi düşünmemiz lazım.

Milli meseleler söz konusu olduğunda, akan sular durmalı, siyasi ayrılıklar son bulmalı, partiler üstü, siyaset üstü bir yol izlenmeli, birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenerek sadece ve sadece Türkiye’nin ve Türk Milletinin çıkar ve menfaatlerini düşünmeliyiz.

Bugün maddi ve manevi sıkıntılarımız olabilir. Yaşam şartlarımız düşebilir. Bunlar ileride düzelir. Ama ülkemiz elden giderse, bunların hiçbirisini bulamayız. Bizi kabul edecek ülkede bulamayız.   İdareciler, gelip, geçicidir. Daim olan vatanımızdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, söz konusu vatansa gerisi teferruattır dediği gibi, daha fazla söze gerek yoktur.

ABD DEMOKRAT PARTİ NİN BAŞKAN ADAYI OLAN JOE BİDEN’İ ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ.

ABD’de Kasım ayında yapılacak seçimlerde Demokrat Parti nin başkan adayı olan Joe Biden in Aralık ayında Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözleri, devlet geleneğine yakışmamıştır. Ülkemize ve Cumhurbaşkanına çok büyük saygısızlık yapılmıştır.  Bu hadsiz ve çok adice yapılan açıklamayı şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI HİZMET YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN. HAİNLİK YAPANLARI DA KAHHAR İSMİ İLE KAHRETSİN. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü, yârin yapacağı müjdeli haber ülkemiz için hayırlı ve faydalı olacaktır. Böyle günler müjdeli haberlerin gelmesi bizleri sevindirmiştir. Ülkemizde her gün hayırlı haberlerin duyulmasını en büyük dilek ve temennimizdir. Ülkemiz için hayırlı hizmet yapanlardan Allah razı olsun. Hainlik yapanları da kahhar ismi ile kahretsin. 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



21.08.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır