Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ARAÇ KAZASINDA 2 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU

Dün Hakkari Yüksekova’da,  İran sınırındaki üs bölgesinden görev dönüşü zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu araçtaki 2 özel hareket polisi şehit oldu. 1 özel hareket polisimizde yaralanmıştır.

 

ŞEHİT POLİSLER MEMLEKETLERİNE UĞURLANDILAR

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu  meydana gelen kazada şehit olan polis memurları Adnan Kısar (52) ve Osman Gül (27) törenle memleketlerine uğurlandı.

Yüksekova ilçesine bağlı Çobanpınar bölgesindeki Cengiz Üs Bölgesi nde yakıt ikmali için giden zırlı aracın kaza yapmasıyla şehit olan polis memurları Kısar ile Gül için Yüksekova Selahattin Eyyübi Havalimanı nda tören düzenlendi.

Şehit polislerin Türk bayrağına sarılı tabutları tören alanına getirildikten sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından da özgeçmişleri okundu. Duaların okunmasının ardından silah arkadaşlarının omuzlarında taşınan Şehit Polis Memuru Adnan Kısar memleketi Antalya ya, Osman Gül  ise Kahramanmaşar a uğurlandı.

PİYADE UZMAN ÇAVUŞ SÜLEYMAN URAL, MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Ayrıca önceki gün Irak’ın Kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde dün şehit olan 24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Süleyman Ural, memleketi Samsun un Vezirköprü İlçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet Teşkilatına ile Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Yaralı özel hareket polisimizde acil şifalar diliyoruz. Cenabı Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın. Asker ve Polislerimizi her türlü kaza ve belalardan korusun.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 



11.08.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır