Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
VATAN HAİNLERİ BOŞ DURMUYOR, HAKKÂRİ’DE 2 VATAN EVLADIMIZ DAHA ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hakkari nin Çukurca ilçesindeki bir üs bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırıda iki askerin şehit olduğunu açıkladı. Bakanlık, bölgede tespit edilen hedeflerin yoğun şekilde ateş altına alındığını duyurdu. Terör saldırısında Piyade Sözleşmeli Onbaşı Emre Büyükyıldırım ve Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Ahmet Demir şehit oldu. 4 askerimizde yaralanmıştır.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinden gelen şehit haberi yine bizi çok üzmüştür. Acılı yüreklerimize yine ateş koru düşmüştür. Acılı yüreklerimiz bir daha yanmıştır.

Vatan hainleri boş durmuyorlar. Asker ve Polisimizin karşına erkekçe çıkamayan, eli kanlı katiller, pusu kurup, kalleşçe uzaktan saldırmaktadırlar. Kendi yöre halkına dahi yaşlı, genç, çocuk, kadın demeden, masum insanlarıma acımasızca saldırmaktadır. İnşallah akıtmış oldukları kan ve gözyaşlarında bir gün boğulacaklardır. 

Şehitlerimize Allah tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Askerlerimize karşı yapılan hain saldırıları ve destekçilerini şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ.

Türk silahlı Kuvvetleri tarafından ve Emniyet güçlerimiz tarafından ülkemizin içerisinde ve dışarısında, bölücü terör örgütlerine karşı yapılan operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Kazasız belasız dönmeyi nasip etsin. Ayaklarına taş dedirtmesin.

Türkiye’nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa şu an yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 



21.07.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır