Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MHP ÇUBUK BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ DERNEĞİMİZE ZİYARET

Derneğimizi Milliyetçi Hareket Partisi Çubuk Belediyesi Meclis Üyelerinden Mustafa KUMCUOĞLU, Galip KARABUDAK, Cengiz KILIÇ, İsmail KOPARAN 20.08.2009 Perşembe günü Şehit aileleri ve Gazilerimizin de hazır bulunduğu derneğimizi ziyaret ettiler.

MHP Çubuk Belediyesi Meclis Üyeleri adına şehit aileleri ve gazilere konuşma yapan; Meclis üyesi Mustafa KUMCUOĞLU; Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bedenlerinin de bir parçasını bu uğurda feda eden kahraman gazilerimize de sağlıklı günler diliyorum.

Son zamanlarda Türkiye gündeminde olan başta sizleri üzen kürt açılımının karşında olduğumuzu ve sizlerin yanınızda olduğumuzu belirtmek için sizleri ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bundan sonrada sizlerin her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz dedi:

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da yapmış olduğu konuşmada; Milliyetçi Hareket Partisi Çubuk Belediyesi Meclis Üyelerinden Mustafa KUMCUOĞLU, Galip KARABUDAK, Cengiz KILIÇ, İsmail KOPARAN’ın derneğimize yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi bende MHP Çubuk Belediyesi Meclis Üyesiyim.

Bildiğiniz gibi benim hiçbir zaman siyasi düşüncem ve kimliğim derneğin önüne geçmemiştir. Kapımız herkese açıktır. Kapımız ve gönlümüz sadece vatan hainlerine kapalıdır. Geçmişten bu güne kadar bütün siyasi partilerle derneğimizin yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili iş birliği yaptık.

Derneğimize maddi ve manevi destek verdiler. Sizlere bu anlamlı ziyaretinizden ve bu güne kadar bizlere maddi ve manevi destek veren siyasi partilere, kurum, kuruluş, esnaflarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve halkımıza çok teşekkür ediyorum.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



21/08/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır