Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ OLARAK PENÇE - KAPLAN HAREKÂTINI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak PKK ve YPG’ye karşı güvenlik güçlerimizin yapmış olduğu Pençe-Kaplan Harekâtını canı gönülden destekliyoruz. Başarıları için dua ediyoruz.

Yapılan bu harekât bizlere moral olmuştur. Güvenlik güçlerimizin yapmış olduğu bu harekât,  bölücü terör örgütlerini içte ve dışta destekleyip, maddi ve manevi her türlü destek verenlere, düşmanlarımıza bir gözdağı ve ders vermektedir. 

Yine, Ülkemizin milli menfaatleri gereği, Libya’ya vermiş olduğunuz desteği de canı gönülden destekliyoruz. Başarıları için dua ediyoruz.

Bizler, her zaman devletimizin, askerlerimizin, polislerimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin yayındayız ve gurur duyuyoruz. Kalbimiz ve dualarımız gece ve gündüz onlarla birliktedir. Son nefesimize kadar da yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Devletimizin ve milletimizin başına bela edilen teröristlerin kökünün kazınıncaya kadar, operasyonlara devam edilmelidir. Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Devlet hayali kuranların, kursaklarında kalıp, paçavraları ile birlikte sonsuza kadar cehenneme gönderilmesi en büyük dilek ve temennimizdir.

Türkiye’ye karşı adı konmamış sinsi bir savaş yaşanmaktadır. Bölücü terör örgütlerine neredeyse tüm dünya destek vermektedir. Üstelik dost ve müttefik dediğimiz ABD, Avrupa devletleri ve ne yazıktır ki Arap dünyasının bir kısmı tarafından da desteklenip,  sırtımızdan vurulmaktayız.  Onların bir hesabı var ise, Allah’ında bir hesabı vardır.

Ayrıca, Türk Devleti olarak son zamanlarda çok hızlı bir şekilde yapılan ve yapımı devam eden yerli ve milli savunma sanayimizin geliştirilmesi bizleri çok gururlandırmaktadır.

Bu vesile ile bir daha, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimiz, bedeninin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimiz gibi bizlerde, bu uğurda canlarımız feda etmeye hazır olduğumuzu, bu vesile ile bir daha belirtmek istiyoruz. Cenabı Allah, Yar ve Yardımcınız olsun. 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



29.06.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır