Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
PKK DAN KALLEŞ TUZAK: 4 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

Şırnak Silopi de yol işçilerini taşıyan pikapta PKK lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlaması sonucu 4 işçi şehit oldu. Şırnak Valiliği patlamanın terör saldırısı sonucu gerçekleştiğini açıkladı.

 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Silopi ilçesine bağlı Görümlü Beldesinden Cudi Dağı na doğru devam eden yol yapım çalışmasında Kurtik Tepe mevkisinde saat 18.35 sularında, yüklenici firmaya ait iş makinalarına yakıt taşıyan sivil pikapta seyir halindeyken patlama oldu. Olayda, araçta bulunan 4 kişi yaşamını yitirdi.

PKK yine sivil vatandaşlarımızı hedef almıştır. Şırnak Silopi de yol işçilerini taşıyan pikapta PKK lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlaması sonucu 4 işçi şehit olmuştur.

Şehit işçilerimize Allah tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tek amacı bölge halkına hizmet götürmek olan sivil işçilere menfur saldırı düzenleyen bölücü terör örgütünü ve arkasında duranları şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

Güvenlik güçlerimizin karşına erkekçe çıkamayan, korkak eli kanlı katiller, ya uzaktan tuzak kurup, ya da uzaktan roketlerle, havanlarla, pusu kurup, kalleşçe saldırmaktadırlar. Kendi yöre halkına dahi sivillerimizi yaşlı, genç, çocuk, kadın demeden, masum insanlarıma acımasızca saldırıp, şehit edip, yaralamaktadırlar. İnşallah akıtmış oldukları kan ve gözyaşlarında bir gün boğulacaklardır.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



18.06.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır