Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR UZANTILARI DA VATAN HAİNİDİR.

Bölücü terör örgütü PKK eli kanlı bir terör örgütüdür. Bu kiralık katiller Suriye ve Irak’ta değişik isimler altında idare edilmektedirler. Bu elı kanlı kiralık katiller fırsatını buldukça masum sivil, yaşlı, kadın, çocuk demeden acımasız bir şekilde saldırmaktadırlar. Türk güvenlik güçlerinin karşısına erkekçe çıkamayan ve cesaret edemeyen hainler, patronlarının vermiş oldukları son sistem silahlarla tuzak kurup, arkadan saldırıp kahraman Mehmetçiğimizi şehit etmektedir, pek çoğu da Gazi olmaktadır.

 PKK ASLA KÜRTLERİ TEMSİL ETMİYOR

Kandil ve emrindeki PKK, asla ve asla Kürtleri temsil etmiyor. Zaten bunların büyük çoğunluğu Kürt görünen Ermeni ve Yahudi dir. PKK içinde aldatılmış ya da ateist, Zerdüşt yapılan İslamiyet ve Türk düşmanı Kürtler vardır. Ama son derece azınlıktadır.

 MÜSLÜMAN KÜRTLER ZARAR VERMEZLER

Müslüman Kürt cami yakmaz, masum insanları katletmezler.  Hiçbir zaman İslam dinine ve Kur’an-ı kerime saygısızlıkta bulunmazlar.  Başkalarının evine zorla girerek evlerin hanelerin tahribatına sebep olmazlar. Devlete ve yapılan hizmetlere zarar vermezler.

Bu kadar alçakça işi kimler yapmaktadır? Bu işin müsebbipleri “Kürt” postuna bürünmüş Ermeni, Yahudi, Hıristiyan, Ateist ve paralı Lejyonerlerdir. Birkaç yıl önce Ermeni Patriği Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Kürt görünen yüz binlerce Ermeni olduğunu açıklamıştı.

ASALA SONRASI PKK KURULDU

1974 Kıbrıs Barış Harekâtından sonra ASALA denilen terör örgütü türemiş ve 40 kişinin üstünde Dışişleri Bakanlığımızın Türkiye dışındaki personelini katletmiş idi. Daha sonra Fransa’nın bir havaalanında Türk bürosuna yaptığı saldırıda Fransızlardan da ölenler olmuştu. O tarihe kadar ASALA’ya yardım eden Batılılar o saatten sonra

ASALA’ya destek vermeyi bıraktılar. ASALA dünya kamuoyunda desteğini kaybedince Türkiye’deki Kürt görünen Ermeniler PKK’yı kurdular. Ve yine o tarihte gençliğin verdi ateş ile Ermeniler PKK’yı kurdular. Ve yine o tarihte gençliğin verdiği ateş ile Kürtçeyi dahi bilmeyen Öcalan’ı PKK’ya lider yaptılar.

HDP İSE PKK’YI DESTEKLEYEN KANDİL’İN EMRİNDEDİR

HDP ise PKK’yı destekleyen Kandil’in emrindedir. PKK ve Kandil asla bağımsız değildir. Bunların arkasında Türk ve İslam düşmanı emperyalist ülkeler yani İran, İsrail, Almanya, İsrail, Fransa, Rusya, Suriye, Irak, İngiltere, Ermenistan, Avrupa, ABD, başta gelmektedir. Onlardan talimat almadan hiçbir karar veremezler. Onları destekleyen patronları buna da müsaade etmezler.

HDP İLE İŞ BİRLİĞİ VE İTTİFAK EDİLMESİ

HDP’yi idare eden yöneticilerin çoğunluğu PKK ile doğrudan veya dolaylı olarak bir bağının olduğunu herkes bilmektedir. Bunlar inkârda etmemektedir. PKK’ya terörist demeyip, gerilla ve Kürtlerin silahlı bir kolu olarak görmektedirler. Asıl bizi üzen ise onlarla iş birliği ve ittifakta edenlerdir. Bunlara güvenmeyin. Bunların dostluğuna güven olmaz. Bugün desteğe ihtiyaçları oldukları için iş birliği yapmaktadırlar. Bu hainlerle, aynı yerde bulunmak, yılanlar ile aynı çuvala girmekten bir farkı yoktur. Yılanın ne kadar dostluğu olursa, bunlarında aynı, dostluğu olur.

Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölmeye çalışıp, binlerce evladını şehit edip ve gazi edilmesine sebep olup, çok büyük ekonomik kayıplara sebep olanlarla nasıl bir araya gelip ittifak yapılmaktadır. Nasıl bir arada olup, kol kola gezmektedirler. Bunu anlamış değiliz. Bu hainler her taraflara Türk Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza saygıları yoktur. Bizleri tükürükleri ile boğmakla tehdit etmektedirler. Şehitlerimiz canlarını ve gazilerimiz de bedenin bir parçasını feda etmeseydi. Hiçbir kimse, rahat bir hayat sürüp, evinde, iş yerinde ve o makamlarda rahat oturamazdı. Hükümetler gelip geçici, bugün var varın yok Kimseye baki değildir. Yapılan fedakârlıklar ve hainlikler kalıcı olacaktır. Tarih unutmayacaktır. Herkes ne yaptıysa onunla anılacaktır. Ayrıca birde bunun ilahi hesabı olacaktır.

DOĞRU BİLDİĞİMİZİ HER ZAMAN AÇIKÇA SÖYLEDİK

Doğru bildiğimizi her zaman açıkça söyledik. Ağzımızın içerisinden ve karnımızdan konuşmadık. Güçlünün yanında yer alıp, kaba göre de şekil almadık. Gerektiği yerde ve gerektiği zaman konuşacağımızı yüksek sesle konuşup, onu da kamuoyu ile paylaştık. Bunlardan birkaçı, bölücülere karşı af gündeme gelmesi, açılım sürecinin başlatılması, Habur rezaleti, paralı askerlik, sivil şehitlik gibi konulara tepkimizi açık açık dile getirdik. Milli konularda gücümüz yettiği yere kadar getirmeye devam edeceğiz.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



21.05.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır