Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AHMET İNCE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Irak ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri ne ait üs bölgesine önceki gün PKK’lı teröristerin düzenlediği havanlı taciz atışında şehit olan sözleşmeli Piyade Sözleşmeli Er Ahmet İnce (30), memleketi Hatay ın Kırıkhan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin ayağından ameliyatlı olan babası Ali İnce, oğlunun cenaze törenine sedyeyle katıldı.

Irak ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde TSK ya ait üs bölgesine önceki gün PKK lı teröristler tarafından havanla yapılan taciz atışında Piyade Sözleşmeli ErAhmet İnce şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Bölgede başlatılan operasyonlarda ise 12 PKK lı terörist etkisiz hale getirildi.

 

Şırnak tan geçici olarak Irak ın kuzeyine görevlendirilen İnce nin naaşı, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Hatay ın Kırıkhan ilçesinde getirildi.

 

Kırıkhan Şehitliği nde düzenlenen cenaze törenine, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuayip Alpay, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, askeri erkan ve şehit yakınları katıldı.

Bekar olduğu öğrenilen şehidin ayağından ameliyatlı babası Ali İnce törene sedyeyle geldi. Şehidin annesi Meryem İnce ve kız kardeşleri, törende gözyaşlarına boğuldu. Şehidin annesi Meryem ve babası Ali İnce, oğullarının fotoğrafına ve Türk bayrağına sarılıp ağladı.

 

Irak ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde TSK’ya ait üs bölgesinden gelen haber bizlere mübarek ramazanda çok üzmüştür. Acılı yüreklerimize yine ateş koru düşmüştür. Acılı yüreklerimiz bir daha yanmıştır. Şehidimize Allah tan rahmet, kederli ailesine,  Türk Silahlı Kuvvetleri ile Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar dileriz.

Askerlerimize karşı yapılan hain saldırıyı ve destekçilerini şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



26.04.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır