Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
YAVUZ HALI MOBİLYA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çubuk ilçe esnaflarımızdan, Yavuz Halı Mobilya sahipleri Ramazan ve Mustafa Yavuz, iş yerlerinde ziyaret edilip, maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür belgeleri verildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk ilçe esnaflarımızdan, Yavuz Halı Mobilya sahipleri Ramazan ve Mustafa Yavuz, derneğimizin tadilatları yapılırken ve dernek olarak yapmış olduğumuz faaliyetlere maddi ve manevi destek vermişlerdir.

Yine en son, Çubuk Belediyesi öncülüğünde Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi tarafından Elazığ’da meydana gelen depremin ardından destek amaçlı yardım kampanyası çerçevesinde, Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği 100 adet battaniye yardımında bulundu.

Her zaman bizlere canı gönülden yardımcı olan ilçemiz esnaflarından, Yavuz Halı Sarayı sahipleri Ramazan Yavuz ve Mustafa Yavuz’a çok teşekkür ediyoruz. Allah yapılan tüm yardımlarınızı kabul etsin.

Dernek olarak bizlerde böyle duyarlı hayırseverlerini ziyaret edip, onure ediyoruz. Allah razı olsun. Allah işlerini rast getirsin. Derneğimiz böyle duyarlı hayırsever insanlarımızın desteği ile ayakta durmaktadır. Allah sayılarını artırsın, dedi.

 

Yavuz Halı Mobilya sahipleri Ramazan ve Mustafa Yavuz’da yapmış oldukları konuşmalarda: Vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimize, Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize geçmiş olsun, dileklerimizi iletiyoruz. Bugün biz burada rahat bir şekilde ticaret yapıp, evimizde huzurlu uyuyorsak, bunları şehit ve gazilerimize borçluyuz. Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin yapmış olduğu faaliyetleri yakından takip, takdir ediyoruz. Manevi bir hizmet yapmaktadırlar. Bundan sonrada imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya devam edeceğiz, dedi.

 

Ziyaretin anısına, Dernek Zeki Avan ve Şehit Babası Ahmet Şahin tarafından, Yavuz Halı Mobilya sahipleri Ramazan ve Mustafa Yavuz’a birer teşekkür belgesi hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



06.03.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır