Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK TA STK LARDAN BAHAR KALKANI NA DESTEK

Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği (Çubuk İMDER) Başkanı Uğur Murat Neşeli, Çubuk İlçesi Terör Mağdur Derneğini ziyaret ederek, Bahar Kalkanı Harekatı na destek açıklaması yaptı.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek binasında bir araya gelen Çubuk –İMDER Başkanı Uğur Murat Neşeli ve yönetimi ile Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve yönetimi Bahar Kalkanı Harekatı na destek mesajı verdi.

Nüfusa oranla en çok şehit veren ilçe olduklarını hatırlatan Avan, şehit yakınları olarak her kritik dönemde milletin ve devletin yanında durduklarını söyledi.

Her şehit haberiyle yüreklerinin yandığını dile getiren Avan, vatanın huzuru, güvenliği ve mazlumları müdafaa etmek üzere üstlendikleri görevde şehit olan tüm kahraman askerlerin ruhlarının şad olması dileğinde bulunarak, "Rabbim şehitlerimizin mekanını cennet, eylesin. Yakınlarına sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin. Milletimizin başı sağ olsun. Askerlerimiz İdlib de hem ülke sınırlarımızı hem de mazlumları korumaktaydı. Suriye de yaşanan zulümlere, yüzbinlerce sivilin zalimce katledilmesine, milyonların evinden, toprağından sürülmesine, dünya sessiz kalmakta ama biz Türkiye olarak sessiz kalamayız." dedi.

Türk ordusunun en güçlü şekilde gereken cevabı verdiğini söyleyen Çubuk İMDER Başkanı Uğur Murat Neşeli de, "Bu saldırı asla kabul edilemez. Dolayısıyla, masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine de açık tehdit oluşturan bu rejim unsurlarına karşı sessiz kalmamız beklenemez. Karşımızda insanlıktan nasibini almamış, tüm ahlaki, insani ve dini değerleri hiçe sayan, kendi yurttaşlarını bile topraklarından eden, canlarına kasteden zihniyete sahip bir rejim bulunuyor. Bu rejim güçleri son olarak da yapılan anlaşmalara uymayarak, askerlerimizi kalleşçe pusuya düşürdü. Türkiye olarak terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde verdik ve bedelini en ağır şekilde ödeyeceklerdir." diye konuştu.

 AA. Anadolu Ajansı



05.03.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır