Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ALMANYA’DA DÜZENLENEN TERÖR SALDIRISINI KINADIYORUZ

Almanya da gece geç saatlerde düzenlenen saldırıda 10 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralanmıştır. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin aşırı sağcı Tobias Rathjen olduğu belirlendi. Rathjen evinde ölü olarak bulunmuştur.

 

Bu hain saldırıda 5 Türk vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Alman halkına başsağlığı diliyoruz.

 

Terör belasından en çok canı yanan bizler, terör olaylarının her türlüsünü bir daha şiddet ve nefret ile daha kınıyoruz.

 

Terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu bir zaman belirttik. Nereden ve kimden gelirse gelsin. Terör insanlık dışı bir olaydır. Terörün dini, imanı, mezhebi, ırkı, ülkesi, bölgesi olmaz. Terör demek, kan ve gözyaşıdır. Terör olaylarından en çok zararı yaşlı masum siviller görmektedir.

 

Benim teröristim, iyi terörist, senin teröristtin kötü, teröristte olmaz. Teröristle bir arada olup, iş birliği yapanlar, zehirli yılanlarla bir arada olmak gibidir. Teröristin ve zehirli yılanların ne zaman ve nerede sokacağı belli olmaz. Terörü destekleyen ve yanlarında duranlar. Bu terör sizin başınıza bela olup, eyvah diyeceksiniz ama iş işten geçmiş olacaktır. Bu nedenle teröre destek vermeyi bir an önce bırakmalısınız. Teröristlere ve teröre destek verenler bir gün akıtmış oldukları kan ve gözyaşlarında boğulacaklardır.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



20.02.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır