Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
SON GÜNLERDE ACI ÜSTÜNE ACI YAŞIYORUZ CENABI ALLAH, ÜLKEMİZE BİR DAHA ACI YAŞATMASIN.

Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem ve deprem acıların yaşanması,

Suriye İdlib de Esad rejimi güçlerince yapılan yoğun topçu atışı neticesinde, 8 askerimizin şehit olması, biri ağır 5 askerimizin yaralanması,

Van’ın Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalan 2 kişiyi arayan ekiplerin üzerine çığ düştü. Çığ faciasında hayatını kaybedenlerin sayısı 33 ‘e yükselmesi ve 33 şehidimizin olması.

İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayollarına ait yolcu uçağının 5 Şubat`ta Sabiha Gökçen Havalimanı na iniş yaptığı sırada pistten çıkması sonucu 3 kişi hayatını kaybetmiş, 174 yolcu ve 6 mürettebat yaralanmıştır.

Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu açıklamada: Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem ve depremin acıların yaşanması,

Suriye’nin İdlib de Esad rejimi güçlerince yapılan yoğun topçu atışı neticesinde, 8 askerimiz şehit olmuş, biri ağır 5 askerimizin yaralanmış,

Van’ın Bahçesaray ilçesinde çığ altındaki 2 kişiyi arayan ekiplerin üzerine çığ düşmüştür. Çığ faciasında hayatını kaybedenlerin sayısı 33 e yükselmiştir..

İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayollarına ait yolcu uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı na iniş yaptığı sırada pistten çıkmış, kazada 3 kişi hayatını kaybetmiş, 174 yolcu ve 6 mürettebat yaralanmıştır.

Son günlerde peş peşe gelen acı haberler bizleri çok derinden üzmüştür. Acılı yüreklerimize yine ateş koru düşmüş ve yüreklerimiz bir daha yanmıştır. Nüfusuna göre en çok şehit veren bir ilçe olarak acılarımız daha çok büyümüştür. Bu acı olaylarda hayatlarını kaybeden şehit askerimize, kurtarma ekiplerimize, korucularımıza, itfaiye erlerine ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine, başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Onların acılarını paylaşıyoruz, acılarını kendi acımız olarak kabul ediyoruz. Acının ne demek olduğunu çok iyi bilen bizleriz. Cenabı Allah kimseye, evlat, anne, baba, kardeş ve yakının kaybetmenin acısını yaşatmasın. Ülkemize bir daha terör ve doğal afet acılarını yaşatmasın.  Her türlü kaza, bela ve doğal afetlerden korusun. Bugün çok yorum yapmadan ziyade, birilik olup, yaraları sarmanın zamanıdır. .

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



06.02.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır