Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT ANNESİ EMİNE ATA’YA ZİYARET

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, 24.07.1995 tarihinde Bingöl – Kızıldere’de vatani görevini yaparken şehit olan Komanda Onbaşı Fatih Mehmet Ata’nın annesi Emine Ata’ya ziyaret edildi. Ziyaret Dernek Başkanı Zeki Avan, şehit babası Ahmet Şahin ve Ramazan Yavuz tarafından gerçekleştirildi.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmada: Derneğimizin sosyal faaliyetler çerçevesinde, şehit ailelerimize ve gazilerimize belirli bir program dâhilinde ziyaretler düzenliyoruz. Bugün şehit annemiz Emine Ata’nın dini ibadet için Umreye gidip, gelmesi nedeniyle evinde ziyaret etmiş bulunuyoruz. Şehit annemiz Emine Ata’nın ibadetini Allah kabul etsin. Allah hayırlı ömürler versin.

Amacımız onların yalnız olmadığını hissettirmektir. Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile onların yalnız olmadıklarını ve devamlı yanlarında olduğumuzu, unutmadığımızı ve unutmayacağımızı belirtmek isteriz.

Bu gibi faaliyetlerimiz belirli bir program dâhilinde devam edecektir, dedi.

 

Şehit annesi Emine Ata’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Oğlum Fatih Mehmet Ata şehit olduğu günden ve eşim Rıfkı Ata’nın vefatından bugüne kadar çeşitli vesile ile ziyaretlerde bulundunuz. Bu gün de Umreden gelmem nedeniyle evimde ziyaret etmeniz, beni çok memnun etmiştir.  Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı, Dernek Başkanımız Zeki Avan’a, şehit babası Ahmet Şahin ve Ramazan Yavuz’a çok teşekkür ediyorum, dedi.

 

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Komanda Onbaşı Fatih Mehmet Ata’nın annesi Emine Ata’ya Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



23.01.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır