Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GAZİ JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HALİL HARMANKAYA YA ZİYARET

Çubuk İlçesi Kızılören nüfusuna kayıtlı ve İlçemiz Yavuz Selim Mahallesinde ikamet eden Gazi Jandarma Uzman Çavuş Halil Harmankaya dernek yönetimi tarafından ziyaret edildi.                 Siirt Eruh’ta Ormanardı üs bölgesine PKK’lı teröristler tarafından hain bir saldırı düzenlenmişti. Saldırıda 6 güvenlik korucusu şehit olmuş 3 güvenlik korucusu ve 4 askerimiz de yaralanmıştı. Yapılan bu hain saldırı da Güneydoğu Gazimiz Jandarma Uzman Çavuş Halil Harmankaya vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

Gazimizin ilk tedavisi Siirt Askeri Hastanesinde yapıldıktan sonra Ankara GATA’ya sevk edilmiş ve değişik zamanlarda yapılan ameliyatlar sonrası sağlığına kavuşmuştur. Gazimizin şu an sağlığı çok iyidir. Gazilik işlemleri devam etmektedir.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmada: Derneğimizin sosyal faaliyetler çerçevesinde, şehit ailelerimize ve gazilerimize belirli bir program dâhilinde ziyaretler düzenliyoruz. Bugün de Güneydoğu Gazimiz Jandarma Uzman Çavuş Halil Harmankaya’yı evinde ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Geçen sene bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yürütülen operasyonlarda çatışmada yaralanıp, Gazilik unvanı kavuşan, Gazi Halil Harmankaya’ya acil şifalar diliyoruz. Bundan sonraki hayatında başarılar temenni ediyoruz.

Amacımız onların yalnız olmadığını hissettirmektir. Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile onların yalnız olmadıklarını ve devamlı yanlarında olduğumuzu, unutmadığımızı ve unutmayacağımızı belirtmek isteriz. Bu gibi faaliyetlerimiz belirli bir program dâhilinde devam edecektir.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için gece-gündüz, yaz-kış, soğuk-sıcak demeden çalışan ülkemizin dışarısında ve içerisinde çeşitli bölgelerinde bölücü terör örgütlerine operasyonlara katılan güvenlik güçlerimizin başarıları için gece gündüz dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun, dedi.

 

Güneydoğu Gazisi Halil Harmankaya’da yapmış olduğu konuşmasında: Dernek Başkanımız Zeki Avan ve yönetim kurulu üyeleri yaralanıp, gazi olduğumdan bugüne kadar, hastanede ve evimizde birkaç defa ziyaret etmeleri ve evimiz de tekrar ziyaret etmeleri bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

Ziyaretin anısına, dernek başkanı Zeki Avan tarafından Gazi Halil Harmankaya’nın çerçeveli fotoğrafı, Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



23.01.2020


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır